Igre
10.05.2019 16:26

Deli z drugimi:

Share

Prihaja novi Ghost Recon

V ospredju igre je filmski zvezdnik Jon Bernthal.
V ospredju igre je filmski zvezdnik Jon Bernthal.

Čeprav je veliko razkritje nove igre v priljubljeni seriji Tom Clancy’s Ghost Recon dan poprej nekoliko pokvaril uporabnik spletne skupnosti Reddit, je zdaj Ubisoft tudi uradno napovedal njen prihod. Naslednik taktične streljačine Wildlands iz leta 2017 nosi naslov Breakpoint in je postavljen na odročen otok v Tihem oceanu, kjer pa igralci za spremembo ne igrajo kot lovec. Tokrat se znajdejo v vlogi plena elitne enote Volkovi, posebno nevarnost pa utegne predstavljati tudi raznolik teren, ki je lahko igralčev zaveznik ali sovražnik.

Celotna izkušnja je podobno kot Call of Duty: Advanced Warfare nekoliko bolj futuristično obarvana, zato lahko pričakujemo vrsto napredne bojne opreme, večnamenskih dronov in drugih tehnologij. Za razliko od Wildlands pa enoigralski del igre ne vključuje človeških pomočnikov, temveč le malega brezpilotnega družabnika, ki pomaga pri različnih opravilih in nadomešča soborce iz večigralske komponente.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint s 4. oktobrom prihaja na PC, PlayStation 4 ter Xbox One in v eno ključnih vlog postavlja ameriškega igralca Jona Bernthala, ki ga mnogi poznajo iz televizijskih serij The Walking Dead in The Punisher.


Prijavi napako v članku