GENIS d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 76094901
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5842158

Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih.

Njegove informacijske rešitve uporabljajo tudi mednarodne poslovne skupine s podjetji v Nemčiji, Avstriji, Italiji, Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Severni Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. V sklopu informacijskih rešitev za državne uprave podjetje proizvaja temeljne državne registre, ki predstavljajo hrbtenico učinkovite digitalne javne uprave, sodstva in demokracije.  

Vodilni ponudnik originalnih procesnih dokumentnih rešitev

V Genisu za podjetja razvijajo informacijske rešitve, namenjene digitalizaciji delovnih postopkov na vseh ravneh poslovanja in vodenja. Njihov temeljni produkt je procesni dokumentni sistem e-GenDoc, ki ga povezujejo z vsemi razširjenimi mednarodnimi poslovnimi sistemi, kot so SAP, Microsoft Dynamics 365, Infor in Exact, ter z lokalnimi sistemi, kot so Masterline, Preftech Largo, MIT Orkester, Sirena in drugi.    

eGenDoc nadgrajuje upravljanje splošne vhodne, izhodne in notranje dokumentacije z dovršenimi procesnimi rešitvami za zajem, potrjevanje in shranjevanje prejetih in izdanih računov, vodenje nabavnih zahtevkov ter pripravo in vodenje pogodb. Obvladovanje digitalnih postopkov pri nabavi dopolnjuje z obvladovanjem proračunov ter projektne oziroma investicijske dokumentacije.

Podjetje je usmerjeno v izboljšave vodenja in upravljanja kakovosti poslovnih in produkcijskih procesov z informacijskimi rešitvami za vodenje standardov kakovosti, obvladovanje skupinskega odločanja, upravljanje virov, pooblastil in odgovornosti, obvladovanje korektivnih ukrepov in izboljšav ter za spremljaje organizacijske in tehnične dokumentacije.

Dokumentni sistem, ki raste z vašo organizacijo

e-GenDoc je modularno zasnovan procesni dokumentni sistem, s katerim v svojem tempu in obsegu digitalizirate različne delovne postopke.

Na voljo so standardni in prilagojeni moduli, ki celovito podpirajo digitalizacijo vseh posebnosti posameznih poslovnih modelov in procesov, od notranjega poslovanja do poslovanja s partnerji. e-GenDoc je odlična rešitev za varen in učinkovit hibridni način dela na službenih in oddaljenih lokacijah, pri čemer podpira tudi mobilne sodelavce in vključevanje poslovnih partnerjev.

Več o procesnem dokumentnem sistemu Genis e-GenDoc: https://www.genis.si/resitve/.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja GENIS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GENIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice