BROTHER CEE GmbH

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 52630280
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8958

Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah. Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem domiselnih novih izdelkov za vsakodnevno življenje. Z leti so si znatno razširili obzorja; Brotherjev nabor izdelkov danes vključuje poslovne naprave, telekomunikacijske izdelke in strojno orodje. Brother je družba, ki temelji na ustvarjalnosti in razvoju. S tremi bistvenimi poslovnimi dejavnostmi – z informacijami, dizajnom in s komunikacijami je zavezana k stalnemu uresničevanju zahtev strank.

V sklopu informacijskega delovanja aktivno razvijajo in trgujejo z napravami, ki slikovne podatke prenašajo z uporabo naprednih metod. Njihov temeljni cilj je izboljšati uporabniške vmesnike, zato nameravajo postati družba, ki bo razvijala vrhunsko tiskalniškoo tehnologijo.

Brotherjev cilj je »prefinjena, uporabniku prijazna komunikacija«. Osredotoča se na zelo hitro in zmogljivo vizualno tehnologijo, kot je obdelava slik in barvno preslikovanje, ki poskrbita za natančnejši prenos vizualnih informacij.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja BROTHER CEE GmbH

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice