ELKOTEX d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 80941427
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1447025
Transakcijski račun:
SI56 0208 5005 4000 168
Osnovna dejavnost:
G46.900 Nespecializirana trgovina na debelo
Ustanovitelj:
Milan Suša

Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, zato je njihova vloga tudi povezati znanje partnerjev in ga omogočiti strankam. Njihov neprestani razvoj in zadovoljne stranke so dokaz, da v tem poslu vedo, kako se stvarem streže.

Začetki podjetja Elkotex segajo v leto 1991, ko so kot podjetje z dvema zaposlenima in imenom Elbatex začeli z distribucijo računalniških komponent. Od leta 2000 so član ELKO distribucijske skupine. Od takrat se pojavljajo kot Elkotex oz. ELKO Slovenia.

Eden glavnih distributerjev računalniških komponent

Elkotex je danes z dvajsetimi zaposlenimi eden glavnih distributerjev računalniških komponent v Sloveniji, saj so jim zastopanje na slovenskem trgu zaupala podjetja, kot so Intel, Microsoft, AMD, ASUS, Xerox, AOC, Seagate, WD, Gigabyte, Crucial, Patriot, AsRock, Qnap, Supermicro, ANKER, Roborock, Taotronics in še mnogo drugih.

Ključne prednosti, ki bi jih izpostavili, so široka paleta izdelkov, individualno in na projekt vezano oblikovanje finančnih storitev in cen, hitra dobava naročil in nenehno izboljševanje sistema e-trgovine.

Ker vemo, da številke povedo veliko, jih nekaj izpostavimo:
• Elkotex nudi 40.000 izdelkov,
• izdelki so od 400 različnih proizvajalcev,
• imajo kar 10.000 zadovoljnih strank.

Obiščite B2B trgovino

Elkotex uporabnikom računalniške tehnologije nudi najboljše, vedno dostopne in cenovno ugodne komponente, hkrati pa strankam omogočajo enostavno naročanje izdelkov preko B2B trgovine. Težko naštejemo, kaj vse nudijo, saj je paleta izdelkov, povezanih z računalništvom in tehnologijo, zares pestra.

V zavihku računalništvo boste našli računalniške komponente, vse vrste računalnikov, pa tudi programsko opremo, opremo za gaming, monitorje, tiskalnike, mrežno opremo in zunanje naprave.

V zavihku telefonija so na voljo mobilni telefoni, prenosni zvočniki in slušalke, polnilci, kabli ter torbice, stekla in nosilci, pametne ure in dodatki. Poleg tega boste v spletni trgovini našli avdio, video in foto naprave.

Če se malo odmaknemo od strogo računalniških komponent, pa vendar ostanemo v svetu tehnologije, v zavihku dom in vrt nudijo male gospodinjske aparate, vse za avto, radiatorje, vlažilnike in čistilnike zraka, opremo za videonadzor in še bi lahko naštevali.

Vas zanimajo izdelki za šport in prosti čas? Ni problema. Pametne ure, pametne zapestnice kakovostnih blagovnih znamk, športne kamere, steklenice za vodo, torbe …

Strokovno znanje in podpora strankam

Elkotex ponuja tudi celovite IT rešitve za različne dejavnosti, infrastrukturo za podatkovna središča, varnostne sisteme, komunikacijske sisteme ter rešitve za pametni dom in pametna mesta.

In nazadnje, a zelo pomembno – vedno poskrbijo za podporo strankam, strokovno znanje in vire za reševanje edinstvenih poslovnih izzivov, s katerimi se srečujemo iz dneva v dan.

Več pa najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice