POINT.ER IT d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 45249881
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1914111000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 7990 161
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Jerše Matej, Jerše Darinka, Jerše Mateja

Osredotočeni s Point.er

Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, računalniško in programsko opremo, igre, potrošni in pisarniški material, pa tudi računovodske storitve.

Point.er IT računalništvo

Podjetje je manjše, a zagotavlja strokovne in celovite usluge, ki jih lahko primerjamo z večjimi podjetji. Njihova poslovna naravnanost je na kožo pisana predvsem mikro podjetjem, samostojnim podjetnikom, društvom in posameznikom, ki imajo odprto dopolnilno dejavnost. Poleg vseh osnovnih računovodskih del poskrbijo tudi za kadrovske zadeve, kot so pogodbe o zaposlitvah ali podjeme pogodbe.

Za stranke po potrebi in želji opravijo tudi finančno plat poslovanja – plačilo računov, pripravijo dokumentacijo za najem kredita in podobno. Računovodska dela obsegajo: knjiženje prejetih in izdanih računov, bančnih izpiskov s prilogami, blagajniškega dnevnika, prejemkov, izdatkov, obračun plač ter izdelavo obrazcev za plače zaposlenih, obračun prispevkov za zasebnike, amortizacije o predmetnih in neopredmetenih osnovnih sredstev izpis dnevnikov, kartic, odprtih postavk, pripravo dokumentacije za bančna posojila, izdelavo letnega obračuna plač, davka, napovedi za obračun davka, bilanc, medletnih izkazov in vnos dokumentov na ustrezne spletne portale.

Za lažje poslovanje so oblikovali lasten program za računovodstvo in maloprodajo, ki omogoča, da stranke del stvari opravijo same, pri drugem pa pomaga in svetuje podjetje. Hkrati ves čas spremljajo novosti davčne zakonodaje, saj s tem omogočajo najugodnejše poslovanje.

Program za izdajanje računov in knjigovodstvo

Računovodski program Marvin je vsem uporabnikom, tako malim kot velikim podjetjem, dostopen že od leta 1998. Uporabljajo ga lahko za vse vrste dejavnosti (storitvene, male in velike trgovine) in je prilagojen željam posameznikov. Sestavljen je iz sklopov, ki so med seboj povezani, s čimer zagotavljajo takojšnje knjiženje podatkov iz enega sklopa v drugega, iz česar sledi, da je podjetjem prihranjen čas, saj ničesar ni treba dodatno vnašati.

Point.er IT računovodski program

V modulih je mogoče tako kopiranje med posameznimi izpisi kot tudi mesečno ustvarjanje računov iz dobavnic, vodenje zalog, priprava dnevnega izkupička, označitev plačil, izpis računov, kreiranje elektronskih računov. Ponujajo štiri pakete: S, M, L in XL od 8,99 EUR + DDV mesečno. Vsem je skupno, da omogočajo pomoč na daljavo in nadgradnjo samega paketa.

Računalništvo

Ena pomembnejših stvari v podjetju je tudi kakovostna računalniška oprema. Biti mora primerna uporabniku in njegovim potrebam oz. potrebam poslovanja, še posebej za uporabo programov ali aplikacij, ki omogočajo vodenje in komunikacijo znotraj podjetja, s strankami in poslovnimi partnerji. Point.er. ponuja celoten računalniški sistem, od računalnikov, procesorjev, pomnilnikov, ohišja, monitorjev, napajanja, grafičnih kartic, diktafonov, DVD predvajalnikov, fotoaparatov in baterij do igralnih pripomočkov za sproščene popoldneve in večere.

Vsaka pisarna potrebuje tudi kakovostno pisarniško opremo in pripomočke. Ponujajo potrošni material za najbolj uveljavljene znamke, kot so Brother, Canon, Epson, Fujitsu, HP, Samsung, Toshiba, Panasonic, Lexmark in druge. Njihova izbira je pestra, saj za določeno znamko ponujajo številne tonerje, pisarniški papir, PVC mape, uničevalce dokumentov in laserske kazalnike za uporabo na sestankih, pisarniški material pa vsebuje različne ovojnice.

Na voljo imajo tudi najnovejše priljubljene igre in vse pripomočkeza krajšanje prostega časa, najsi bo to za mlajše, starejše ali za mlade po srcu. Bogato ponudbo so predstavili na spletni strani, na voljo pa so tudi preko e-pošte info@pointer-it.si ali telefonske številke 07/81 49 800.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja POINT.ER IT d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem POINT.ER IT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.