SICIRUS d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 51487322
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6708528000
Transakcijski račun:
SI56 0432 1000 2431 813
Osnovna dejavnost:
M73.110 Dejavnost oglaševalskih agencij
Ustanovitelj:
Marko Kotnik

Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje marketinga je izredno konkurenčno in strategije za uspeh se hitro spreminjajo. Večina podjetij nima lastne oglaševalske ekipe in večina ustvarjalcev nima zadostnega marketing znanja, da bi lahko sami vodili svoje kampanje. Zato je povpraševanje po oglaševalskih agencijah izredno visoko. Oglaševalske agencije so kot krojači, ki s svojimi kreativami gradijo blagovno znamko in ustvarijo povpraševanje po določenem izdelku ali storitve stranke. Oglaševalski agenciji Sicirus d.o.o. to uspe na vznemirljiv način z ustvarjalno umetnostjo in edinstvenimi marketing strategijami.

sicirus-oblikovanje

Vse se začne pri oblikovanju

Ko upoštevate vse dejavnike, ki vplivajo na gradnjo identitete podjetja, se vam morda zdi, da logotip ni prednostna naloga. Mogoče imate v glavi glas, ki vam šepeta, da niti ne potrebujete logotip. Ne poslušajte tega glasu. Logotip je sestavni del uspeha vaše blagovne znamke. Dober logotip pritegne pozornost, poskrbi za močan prvi vtis, je temelj identitete vašega podjetja, je nepozaben in vas loči od konkurence.

Marketing strokovnjaki podjetja Sicirus se poglobijo v zgodbo podjetja in iz nje izluščijo glavne sestavine za oblikovanje edinstvenega logotipa. Na začetku jim pomaga orodje Skicirka, s katerim vam predstavijo osnutek zgodbe, ki jo boste prejeli pri končnem izdelku. Po začetnem posvetu z vami papirnato kreacijo spremenijo v digitalno in oblikovanje se začne.

Zgodba se nadaljuje z oblikovanjem katalogov, kar zajema tudi pisanje vsebine, fotografiranje in lektoriranje. Ko so vsi materiali zbrani na enem mestu, lahko oblikovalci Sicirus začnejo z delom oblikovanja kataloga ali brošure. Poskrbijo tudi za tisk in distribucijo.

Želite predstavitvi svoje podjetje širši publiki ali dotičnemu partnerju? Imate še vedno tremo pred vsakim nastopom, ker niste prepričani, ali ste pripravili zanimivo predstavitev? Predstavljajte si, da je vaš prvi osnutek alfa ali beta verzija predstavitve. Vedno je prostor za izboljšave. V nekaj urah bodo mojstri podjetja Sicirus vašo alfo različico spremenili v retorično mojstrovino.

Kaj imajo skupnega digitalni in klasični oglasi? Kakovost zahteva pravilno izvedbo. Lahko se odločite za digitalne oglase, ki se bodo prikazovali na družbenih medijih ali pa na spletnih portalih, ali pa za klasične oglasne medije, kot so plakati, revije in časopisi. Ne glede na obliko bodo oblikovalci poskrbeli za strokovno oblikovan oglas, ki bo zmožen v sekundi pritegniti pozornost mimoidočih ali spletnih obiskovalcev.

Tudi embalaža igra pomembno vlogo pri privabljanju novih potencialnih kupcev. Pri oblikovanju embalaže sta poleg zgodbe pomembna tudi praktičnost in cena, kar bodo upoštevali v podjetju Sicirus že pri prvem osnutku.

Ustvarjalnost brez meja

V podjetju Sicirus so vešči različnih marketing strategijah, ki jih prilagodijo glede na vaš proračun, čas in potrebe. Za izdelavo kakovostnih spletnih strani so združili moči s podjetjem NGN MEDIA, kjer ekipa izkušenih programerjev vedno dostavi kakovosten izdelek. Za čim večji doseg poskrbijo s SEO optimizacijo vaše vsebine. Tako zagotovijo, da bo vaše sporočilo prikazano na najbolj iskanih mestih. Pod identiteto podjetja spada tudi prisotnost na družbenih omrežjih. Brez skrbi, če še niste aktivni ali pa bi radi razširili svoj vpliv tudi na druge kanale, za vse to poskrbijo v podjetju Sicirus.

Tudi fotografiranje spada v njihov portfelj storitev. Nočno snemanje, fotografiranje modelov, pokrajinsko fotografiranje, v njihovem studiu boste našli fotografa za vsako delo. Željni so tudi video in avdio produkcijskih izzivov. Ravno slednji so zaslužni za začetek in nadaljnji uspeh podjetja.

Več o podjetju Sicirus in njihovih storitvah na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SICIRUS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SICIRUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.