SI SPLET d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 21482454
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1593765
Transakcijski račun:
SI56 0205 8009 0056 488
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Damjan Veber

O podjetju Si splet

V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ESET za distribucijo poslovnih in potrošniških varnostnih rešitev ESET v Sloveniji. Vse od tedaj kot ESET Slovenija sledimo ciljem, strategiji in vrednotam našega principala, ki velja za #1 partnerja kibernetske varnosti v EU.

O podjetju ESET

ESET že več kot 30 let ukvarja izključno s kibernetsko varnostjo. S širokim naborom varnostnih tehnologij, produktov in storitev ter z visoko usposobljenimi strokovnjaki skrbi za varnost domačih uporabnikov, manjših in srednjih podjetij pa vse do velikih podjetij in mednarodnih korporacij. Njegove rešitve in storitve vsakodnevno v Sloveniji ščitijo več kot 176.000 naprav ter več kot 22.000 podjetij in javnih ustanov.

Njegove napredne kibernetske varnostne rešitve optimizirajo odkrivanje, preiskovanje in odzivanje na grožnje v realnem času ter preprečujejo napade z uporabo vedenjske analitike. Kot ponudnik kibernetske varnosti strankam nudi podporo 24/7. Gre za storitve varnostno operativnega centra, kjer je uporabnikom premijskih rešitev zagotavlja neprestano vrhunsko podporo mednarodnih strokovnjakov. ESET-ova rešitev deluje preventivno, reaktivno in proaktivno, pri čemer spremljanje 24/7 in hitro odzivanje na incidente jamči s pogodbo.

Danes je ESET prisoten v več kot 200 državah po vsem svetu. Glavna dejavnost podjetja je razvoj programske opreme za zaščito končnih točk – osebnih računalnikov, mobilnih naprav in  strežnikov – ter računalniških omrežij.

Organiziranost skupine ESET:

  • 4 regionalni centri,
  • 13 lokalnih pisarn v Evropi,
  • 10 lokalnih pisarn po svetu,
  • 13 raziskovalnih in razvojnih centrov po svetu.

Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SI SPLET d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice