MITS d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Butari 20a, 6272 Gračišče
  • 040 895 342
  • helpdesk@mits.si
  • www.mits.si/sl/
  • Ponedeljek - četrtek: 9.00 - 18.00, petek: 9.00 - 15.00
Davčna št.:
SI 82838488
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
7236573000
Transakcijski račun:
SI56 3300 0000 8396 214
Osnovna dejavnost:
M70.220 Drugo podjetniško in poslovno svetovanje
Ustanovitelj:
Alen Pajković, Boris Mori

Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo potrebam vašega podjetja. Do najboljših rezultatov vodi prilagojena programska  oprema, ki vam jo zagotovijo v podjetju MITS. Osredotočeni so na reševanje konkretnih izzivov naročnikov z optimizacijo poslovnih procesov.

Večletne izkušnje v turizmu, energetiki in proizvodnih dejavnostih so jim omogočile razvoj prilagodljivih rešitev, ki standardizirajo postopke in izboljšajo komunikacijo ter produktivnost zaposlenih.

Programske rešitve po meri vašega podjetja

Programske rešitve MITS so plod raziskave ciljnega trga svojih naročnikov. Na vprašanja, kot so »Kaj potrebujem za enostavno izdajanje računov?«, so odgovorili z razvojem specializiranih rešitev. Prav na to vprašanje so neposredno odgovorili s programom Mits PROdajalna, ki poenostavi način izdajanja računov, brez dodatnega vložka v strojno opremo. Vse davčno nepotrjene račune lahko z enim klikom pošljete v potrditev. Sama uporaba vmesnika je enostavna, za namestitev pa potrebujete le nekaj minut. Z uporabniškim portalom lahko pregledno urejate artikle, kar pospeši prodajo. In ko ostanete brez internetne povezave? Ne skrbite, programska oprema deluje tudi brez internetne povezave, račune pa v davčno potrditev pošlje takrat, ko je dostop do internetne povezave znova omogočen.

mits PROdajalna

Želite voditi zalogo blaga in se izogniti nepredvidenim izgubam? Z MitsPOS vsi zaposleni delajo za isto blagajno, kar pomeni, da lahko zaposleni spremljajo zalogo v realnem času, vi pa imate boljši nadzor nad zaposlenimi in dejavnostmi v podjetju. Na voljo je širok izbor stacionarnih in prenosnih blagajn, ki omogočajo možnost parkiranja računa na mizo. Program deluje v Windows in Android okolju ali pa v kombinaciji obeh. Za dodatno varnost podatkov poskrbi funkcija samodejnega ustvarjanja varnostnih kopij v oblaku.

Ste poskrbeli za skladnost ravnanja podatkov s GDPR predpisi? Ste pripravili načrt v primeru zlorabe osebnih podatkov? Urejanje podatkov prepustite strokovnjakom Mits. Pripravijo vso potrebno dokumentacijo, ustrezno strategijo za obdelavo osebnih podatkov, seznanijo zaposlene z vsemi predpisanimi postopki ter pripravijo načrt v primeru zlorabe osebnih podatkov. Vso svetovanje je skladno z evropsko uredbo in nacionalno zakonodajo.

Avail.IT – revolucija v kuhinji

Avail.IT programske rešitve rastejo skupaj z vašim podjetjem. Optimizirajo delovanje dostavne službe, omogočijo brezstično naročanje ter boljše urejanje in pregled na plačili. Na voljo imate združevanje naročil glede na vrsto plačila ali delitev računa med gosti na vsaj tri načine. Z uporabo Avail.IT bo izboljšana komunikacija med zaposlenimi, ki bodo lažje spremljali naročila in točno napovedali prvo prosto mizo.

Imeli boste popoln nadzor nad poslovanjem z opozarjanjem na daljavo ter povezljivostjo z nadzornimi kamerami. Avtomatizacija in možnost upravljanja na daljavo pomeni boljše upoštevanje COVID-19 varnostnih priporočil in komuniciranje s kupci ter zaposlenimi z minimalnimi fizičnimi stiki.

Privarčujte čas in povečajte zadovoljstvo zaposlenih in kupcev. Podrobnosti najdete na spletnih straneh mits.si in availit.si.


Deli z drugimi: