TEKSEL d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 13574647
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6005934000
Transakcijski račun:
SI56 0310 8100 0612 326
Osnovna dejavnost:
G46.520 Trgovina na debelo z elektronskimi in telekomunikacijskimi napravami in deli
Ustanovitelj:
Gregor Mežan, Maja Perme, Andrej Usenik, Marko Usenik

Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti vaše ideje širši javnosti. Ko izbirate ustrezno opremo, se prepričajte, da ustreza vašim potrebam. Če potrebujete pomoč, se obrnite na podjetje Teksel d.o.o.

Podjetje Teksel d.o.o. se je na slovenskem trgu in na območju Alpe-Adria pozicioniralo kot vodilni ponudnik profesionalne avdio, video in multimedijske opreme. Osnovna in glavna dejavnost podjetja je prodaja in sistemska integracija opreme ter rešitev iz profesionalnega avdio, video in multimedijskega sveta. Poslovno filozofijo predanosti, profesionalnosti, učinkovitosti ter strokovnosti so združili z razumevanjem produktov in s prilagajanjem željam kupcev.

Multimedijska oprema od A do Ž

Avdiovizualni sistemi so bistvenega pomena za vsa podjetja. Če želite dodati novo sobo v zgradbi podjetja, se preseliti v nov pisarniški prostor ali pa popestriti domače okolje z novo AV opremo, potem so vaše AV potrebe postale zapletene in potrebujejo strokovno znanje. AV integratorji, kot je podjetje Teksel, vam nudijo bistveno strokovno znanje in storitve za reševanje teh vprašanj.

V bogatem prodajnem portfelju prodajajo in integrirajo projektorje, projekcijska platna, profesionalne zaslone za digitalno oglaševanje (indoor in outdoor), interaktivne zaslone, zaslone na dotik, LCD Video Wall stene velikega formata, LED screen stene (Indoor in Outdoor), ozvočenje, videokonference, avdiokonference in podobno.
Rešitve integrirajo v sejne sobe, pisarne, predavalnice, učilnice, velike dvorane, muzeje, laboratorije za raziskavo, kontrolne in nadzorne centre in druge objekte.

V kolikor bi opremo le najeli, vam jo posodijo. Izkušeni svetovalci vam svetujejo in pomagajo pri postavitvi za vašo prireditev, dogodek, konferenco ali zabavo.

Kaj iskati pri AV integratorju?

Avdiovizualna oprema je vedno večje področje in težko je razločiti med kakovostnim in povprečnim AV podjetjem. Sledite naslednjim korakom:

  • Prilagojene in najnovejše rešitve – vsako podjetje ima drugačne potrebe po AV opremi. Vaš potencialni integrator mora nuditi široko paleto najnovejših rešitev, ki se prilagajajo vašim potrebam.
  • Stalna podpora – stalna tehnična podpora, ki je obenem tudi strokovna in certificirana, je ključna za nemoteno delovanje sistemov.
  • Dokazane izkušnje – zgodovina uspešnih projektov je dokaz izkušenj na tem področju.

Podjetje TEKSEL d.o.o. s svojimi prilagojenimi rešitvami, ki jih redno posodabljajo z novimi inovacijami na tem področju, opremljajo podjetja, ustanove, državne ustanove, osnovne in srednje šole, fakultete, društva in na koncu tudi fizične uporabnike. Njihovi izdelki in storitve se redno tržijo preko spletne strani teksel.si, Google Adwords oglasov, člankov v Računalniških novicah in podobnih medijev.

Prisotni so tudi na največjem IT razstavnem prostoru Microsoft NT konferenci, ki se odvija enkrat letno. V izdelavi je imajo poseben “diler” portal za celotno regijo, ki bo namenjen podpori in nabavi njihovim partnerjem iz Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije, Makadonije, Kosova …

Da sledijo trendu in ostanejo seznanjeni z vsemi novostmi na področju AV tehnike, se vsako leto udeležujejo največjega EU sejma tovrstne AV, AR in VR opreme Integrated Systems Europe. Njihovo osebje je certificirano s strani proizvajalcev.

Kaj je prednost podjetja TEKSEL d.o.o. ?

V zadnjih letih opažajo porast uporabe avdio, video in multimedijske opreme. Vsi kazalniki trendov kažejo, da je oprema iz segmentov videokonference, avdiokonference, interaktivnih rešitev, kolaboracije, brezžičnega deljenja vsebin ter oddaljenega sodelovanja postala ključen člen pri delu, poslovanju in komuniciranju v podjetju/ustanovi kot tudi med njimi.

Poleg projektorjev, profesionalnih zaslonov za digitalno oglaševanje, interaktivnih tabel, zaslonov na dotik, so svojo prodajno ponudbo dopolnili tudi z vso podporno opremo. Izbirate lahko med žarnicami, projekcijskimi platni, nosilci, upravitelji signala in vizualizerji. Zagotavljajo vam prvovrstno ponudbo, svetovanje, servis, vzdrževanje in montažo opreme.

Foto: Unsplash

Konkurenčna prednost podjetja TEKSEL d.o.o. je širok prodajni asortima, odlični produkti, strokovne rešitve in storitve, prilagodljivost in tehnično podkovana ekipa. Zastopajo veliko število svetovno priznanih blagovnih znamk proizvajalcev profesionalne avdio, video in multimedijske opreme. Razvijajo pa tudi svojo osebno znamko profesionalnih zaslonov. Proizvajalci zaupajo v njihovo znanje, strokovnost in vizijo. V zameno strokovnjaki podjetja Teksel korektno zastopajo njihove blagovne znamke ter nudijo podporo kupcem in uporabnikom.

Trenutno pripravljajo medsebojno sodelovanje z vsemi večjimi zavarovalnicami v Sloveniji, da bi zagotovili nov gospodarski okvir krožnega gospodarstva in sicer s “sharingom” multimedijske in informacijske opreme za več kot 20.000 slovenskih podjetij in pravnih oseb.

Poslovni cilj podjetja je obdržati in utrditi mesto vodilnega ponudnika profesionalne avdio, video in multimedijske opreme in rešitev na ozemlju Slovenije ter močno razširiti poslovanje na vse balkanske države oziroma na območje Alpe-Adria.

Z veseljem poskrbijo, da bo vaš posel bolj uspešen, učenje bolj zabavno in življenje bolj enostavno. Vzeli si bodo čas za vas in poskrbeli za ugoden nakup in zadovoljstvo.

Več o podjetju TEKSEL d.o.o. na njihovi spletni strani.

Teksel-interaktivni-zasloni-lcd-projektorji

Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja TEKSEL d.o.o.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice