GROWTHCOM d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 60203439
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8581533000
Transakcijski račun:
SI56 0400 0026 6073 463
Osnovna dejavnost:
M73.110 Dejavnost oglaševalskih agencij
Ustanovitelj:
David Fabjan

Growthcom – vaš specialist za digitalni marketing

Growthcom predavanje
Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan.

V Growthcomu so specialisti za digitalni marketing in se ukvarjajo s celostnim spletnim nastopom, ki pokriva celotno nakupno pot vaših (potencialnih) kupcev. Kampanje digitalnega marketinga za svoje naročnike vodijo po celem svetu, kjer vas želijo na merljiv način izpostaviti v najboljši možni luči pred vašo relevantno ciljno publiko. To vključuje Google oglaševanje, Facebook oglaševanje in druge marketinške kanale, kot so: Instagram, LinkedIn, Amazon, Bing itd., ki jih znajo v primeru večjih budgetov združiti v enovit Performance marketing koncept za doseganje zastavljenih ciljev.

Growthcom odlikujejo predvsem individualen pristop, partnerski odnos in strokovnost, podkovana s podatki. Prizadevajo si združiti svoje globoko poznavanje digitalnega marketinga in vsega, kar sodi zraven s know-how-om naročnika, kar običajno pomeni zmagovalno kombinacijo in dolgoročno sodelovanje.

Spletno oglaševanje je z leti postalo še bolj kompleksno, saj vključuje številne marketinške kanale, na katerih se pravila stalno spreminjajo in je potrebno temu ves čas slediti. Obenem se stalno spreminjajo tudi navade kupcev, kar smo lahko še posebej priča od marca 2020 naprej. Po njihovih izkušnjah, podjetja veliko denarja nesmotrno porabijo za spletno oglaševanje, saj jim primanjkuje znanja in izkušenj za doseganje ustrezne dobičkonosnosti na kratek in dolgi rok. Pri tem se v podjetju Growthcom radi pohvalijo z izboljšanjem rezultatov v povprečju za od 30 % pa tudi do večkratnika napram tistim, ko so naročniki vodili kampanje sami oziroma jim je kampanje vodil kdo drug.

Growthcom performance marketing
Spletno oglaševanje omogoča doseganje merljivih rezultatov. V Growthcomu to obvladajo.

Google oglaševanje

Google ponuja raznovrstne možnosti za pridobivanje novih potencialnih kupcev, povečanje obiska in prepoznavnosti podjetja. V Growthcomu obvladajo celotno paleto Google oglaševalskih rešitev, ki vključujejo zakup ključnih besed (angl. Pay per click) na iskalniku Google, bannersko promocijo na največji oglaševalski mreži na svetu s preko 2 mio komercialnih spletnih strani in portalov, ki se imenuje Google prikazno omrežje, oglaševanje znotraj Gmail-a, YouTube oglaševanje in remarketing.

Facebook oglaševanje

Za razliko od iskalnega marketinga, ko nas aktivno iščejo na Googlu ali kakšnem drugem iskalniku, je Facebook oglaševanje osredinjeno na zelo natančno ciljanje občinstva, predvsem po številnih interesih. Na Facebooku je preko 900.000 Slovencev, zato se v Growthcomu pogosto poslužujejo oglaševanja na tem največjem družbenem omrežju v kombinaciji z Google oglaševanjem.

Digitalna analitika

Eden od največjih poslovnih mislecev, Peter Drucker, je izjavil, da česar ne moreš meriti, tudi ni možno izboljšati. Tega se zelo dobro zavedajo specialisti za digitalni marketing v podjetju Growthcom, kjer vam na podlagi 10-letnih izkušenj kampanje spremljajo, analizirajo in pripravijo predloge izboljšav na podlagi realnih podatkov iz Google analytics. To pomeni, da boste v vsakem trenutku natančno vedeli, kam ste investirali denar in kakšni so bili rezultati.

Growthcom analitika
Na podlagi analize iz Google Analytics v Growthcomu pripravijo konkretne predloge izboljšav vaših oglasnih kampanj in spletnega mesta.

Za več informacij so v Growthcomu dosegljivi na info@growthcom.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja GROWTHCOM d.o.o.

Growthcom - logotip s sloganom - 620x330px

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GROWTHCOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice