Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
19.04.2024 11:30

Deli z drugimi:

Share

20. aprila prihaja dan Doge – Top 5 kriptovalut za kupiti

Ob dnevu Doge, ki bo 20. aprila, se na področju meme kovancev že pojavlja navdušenje. Dogecoin (DOGE), dedek vseh meme kovancev, je v središču pozornosti, saj nekateri analitiki napovedujejo, da se bo na ta poseben dan do 16.20 po vzhodnem času povzpel na 0,26 USD. Če bo ta ciljna cena dosežena, bo to pomenilo znatno povišanje trenutne cene DOGE, ki znaša približno 0,17 USD.

Nova memecoin manija: Poleg uveljavljenih akterjev se je veliko zanimanja za nove memecoine ustvarilo zaradi edinstvenih lastnosti in ambicioznih ciljev. Cilj teh projektov je izkoristiti navdušenje, ki spremlja dan Doge.

Pregled top 5 kriptovalut, ki jih lahko kupite na dan Doge

Želite izvedeti več o najboljših kriptovalutah, ki so trenutno v trendu na Twitterju in Redditu? Pripravili smo hitre preglede najbolj priljubljenih kriptovalut, da se lahko vlagatelji odločijo, kateri so pravi zanje.

1. Dogeverse – Memecoin, ki ponuja 219 % stakinga pred Doge dnevom!

Dogeverse (DOGEVERSE) je  memecoin s pasjo tematiko, ki je zdaj dostopen v šestih glavnih verigah blokov: Ethereum, Binance, Polygon in Solana, na obzorju pa je tudi integracija z Avalanche in Base. Združljivost z več verigami je navdušila kripto skupnost in nekateri ga že uvrščajo med najboljše memecoine v letu 2024. 

Srce Dogeverse je njegova posebnost – osupljiva 219-odstotna letna donosnost stakinga. Vlagatelji, ki vidijo potencial v tem kovancu, bodo morali pohiteti, saj se bo stopnja donosa kmalu prilagodila.

Bodite priča meteorskemu vzponu zgodnjih posvojiteljev, ki so Dogeverse v enem samem tednu predprodaje, pripeljali do več kot 4,6 milijona USD sredstev. Navdušeno pričakovanje, ki vodi do “dneva Doge” 20. aprila, poudarja izjemno povpraševanje.

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. Slothana ($SLOTH) – Najbolj svež dodatek v vesolju meme kovancev Solana, ki potencialno izvira od ustvarjalcev Smoga!

Slothana je najnovejša senzacija med meme kovanci, ki temeljijo na Solani. Slothana, ki se odmika od običajnih modelov predprodaje, ponuja nov pristop. Vlagateljem omogoča nemoteno menjavo žetonov $SOL za žetone $SLOTH z neposrednimi prenosi na naslov denarnice projekta, pri čemer se izogne zapletom, kot so stopenjske cene ali časovniki za odštevanje.

Po uradni predstavitvi je Slothana hitro pridobila več kot 10 milijonov dolarjev sredstev, kar kaže na veliko navdušenje vlagateljev. K temu navdušenju je prispeval tudi osrednji lik projekta – utrujeni pisarniški lenuh, ki se je naveličal dela od 9 do 5 ur in s tem navdušil širok spekter vlagateljev.

Slothana z uporabo omrežja Solana obljublja neprimerljivo večjo pretočnost transakcij z minimalnimi stroški, s čimer se postavlja v pozicijo, da se bo lahko aprila popeljal na val pričakovanega vzpona meme kovancev. Ob pomembnih tržnih dogodkih, kot sta Bitcoin halving in dan Doge, je Slothana pripravljena izkoristiti trenutek.

Obiščite predprodajo Slothana

3. Mega Dice – Glavna destinacija za GameFi Thrills na Telegramu!

Mega Dice je priznana kripto igralnica na Telegramu, ki si je v igralniški industriji utrla nišo z brezhibnim združevanjem žetonov na osnovi Solane z razburljivim svetom GameFi (gamble-fi). Srce tega ekosistema je $DICE, lastni žeton, ki poganja vesolje Mega Dice. 

Pričela se je faza predprodaja, kjer lahko vlagatelji izkoristijo priložnost za pridobitev žetonov $DICE po ekskluzivni ceni le 0,069 dolarja na žeton.

Žeton $DICE ponuja veliko funkcij, od odklepanja denarnih nagrad v igralnici do pridobivanja donosnih ugodnosti iz letalskih prevozov in dostopa do želenih ekskluzivnih ugodnosti NFT. Z dnevnimi nagradami, ki so vezane na uspešnost platforme za imetnike žetonov $DICE, in donosnim programom priporočanja, ki ponuja 10-odstotno provizijo za napotitve v predprodajo, so spodbude brezmejne.

Obiščite predprodajo Mega Dice žetona

4. 99Bitcoins – Nov model “Zaslužite medtem ko se učite o kriptovalutah” vzbudil navdušenje v kripto skupnosti

Odkrijte moč znanja z 99Bitcoins, priznano izobraževalno platformo, namenjeno učenju o kriptovalutah, kot je Bitcoin. 99Bitcoins predstavlja svojo najnovejšo inovacijo: uporabni žeton $99BTC, ki je namenjen spodbujanju in nagrajevanju učnih prizadevanj.

Revolucionarni žeton 99BTC uvaja revolucionarni model “Learn-to-Earn” na platformi 99Bitcoins Token. Potopite se v interaktivne tečaje, zanimive kvize in izčrpna navodila na spletnem mestu 99Bitcoins ter bodite nagrajeni za vsak mejnik pridobljenega znanja.

99BTC, ki je bil sprva predstavljen na Ethereumu kot žeton ERC-20, izkorišča zanesljivo varnost Ethereuma, zmogljivosti pametnih pogodb in uporabniku prijazen vmesnik. Vendar pa se potovanje ne konča tukaj.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

5. Dogecoin20 – Najnovejša Doge senzacija se je uvrstila na Uniswap in že presegla 100 % rast

Dogecoin20 je najnovejša senzacija med meme kovanci, ki je pripravljena posnemati uspeh svojega predhodnika, Dogecoina. V nasprotju s svojim predhodnikom, ki se je zanašal na rudarjenje, Dogecoin20 uvaja revolucionarni mehanizem dokazovanja stakinga, ki uporabnike v zgodnji fazi predprodaje nagrajuje z impresivnim letnim odstotnim donosom v višini več kot 200 %.

Odziv je bil velik, saj je predprodaja v dveh tednih po začetku zbrala več kot 4 milijone dolarjev sredstev. Predprodaja se je izkazala za izjemno uspešno, prav tako pa tudi uvrstitev na Uniswap, kjer je Doge20 pridobil več kot 100 % rast.

Pridružite se revoluciji in vložite svoj delež v prihodnost meme kovancev z Dogecoin20 – kjer donosne priložnosti čakajo tiste, ki si upajo vložiti svoje žetone.

Obiščite Dogecoin20

Altcoini pridobivajo na prednosti pred Bitcoin halvingom

Poleg žetonov Dogeverse, Slothana, 99Bitcoins, Mega Dice token in Dogecoin20 je v trendu še več kriptožetonov, kot so Smog, Sponge V2 in Bitcoin. Zanimivo je, da kljub prihajajočem Bitcoin halvingu, Bitcoin še vedno ni najbolj zanimiva kriptovaluta za vlagatelje.

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več