Projektorji
07.03.2023 12:02
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Profesionalni laserski projektor Epson EB-L730U z vrhunsko svetilnostjo

Laserski projektorji so z leti postali kompaktnejši, projicirajo svetlejšo in bolj kakovostno sliko, preprostejši so za namestitev in prijaznejši za uporabo. In še kakšno prednost bi lahko našteli.

Kombinacija vsega naštetega naredi predstavitve, sestanke ali predavanja veliko bolj privlačna, in če je včasih projektor zahteval temen prostor, ga lahko danes enako učinkovito uporabljamo v popolnoma svetlem prostoru tudi pri dnevni svetlobi. Le pravega morate izbrati.

Če si pobliže ogledamo laserski projektor Epson EB-L730U, se ta ponaša s 7000 lumni svetilnosti in je idealen tako za izobraževalne ustanove, kot za podjetja. Kljub vrhunski tehnologiji in ogromni sliki, ki jo lahko projicirajo, kakovostni projektorji z visoko svetilnostjo, kakršen je Epson EB-L730U, postajajo tudi vse manjši, kar uporabniki pozdravljamo.

Velika in jasna slika tudi v zelo svetlih okoljih

Ta kompakten laserski 3LCD projektor zagotavlja velike in intenzivne prikaze. Glede na svoje zmogljivosti je cenovno ugodna rešitev. Med drugim razveseljuje dejstvo, da ponuja odlične prikaze tudi v zelo svetlih okoljih. Omenjenih 7000 lumnov in polna visoka ločljivost slike (WUXGA) nadgradita izkušnjo, s podporo za vhod 4K pa bo zadovoljil tudi tiste najzahtevnejše. S širokim razponom pomika objektiva je kos tudi namestitvi v bolj zahtevna okolja.

Lahko projicira sliko, večjo od 12 metrov

Epson EB-L730U zmore prikazati sliko do velikosti 500 palcev oziroma 1279 cm (12,79 m!), ki ostaja jasna, živa, polna podrobnosti. To zmorejo zgolj najboljši. Velikost slike lahko sicer prilagajate in se začne pri 50 palcih (127 cm).

Hkrati lahko prikazuje 4 slike iz različnih virov

Tudi glede nameščanja naj vas ne skrbi, saj omogoča 360-stopinjsko namestitev, ne da bi pri tem trpela kakovost slike. Podpira tudi ultra širokokotni zaslon z razmerjem stranic 16 : 6. Z možnostjo razdeljenega zaslona pa lahko hkrati prikazujete dve ali celo štiri slike iz različnih virov. Geometrijska korekcija in zlivanje robov medtem pomagata ustvariti učinek ene velike in brezhibne slike.

Nudi seveda tudi brezžično povezljivost

Epson EB-L730U ponuja številne načine povezovanja – tudi brezžičnega. To vključuje od HDMI in HDBaseT s podporo za signal 4K, brezžično omrežje 5 GHz z zaščito poslovnega razreda, vgrajen večpredstavnostni predvajalnik, aplikacijo Miracast in podporo za Epsonov brezžični predstavitveni sistem ELPWP10. Intuitivna uporabniška navodila na zaslonu omogočajo preprosto nastavitev in upravljanje. Vgrajen Wi-Fi in zrcaljenje zaslona vedno odpreta vrsto novih možnosti.

Na svojem pametnem telefonu lahko z aplikacijo Epson Creative Projection ustvarite prilagojeno vsebino ali s programsko opremo Epson Projector Content Manager ustvarite in časovno razporedite sezname predvajanja.

Za več informacij o projektorjih Epson lahko povprašate pri podjetju TEKSEL.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson projektorji Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178