KONCERN ENA d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 25815431
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3489027
Transakcijski račun:
SI56 0242 6025 7733 608
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Tadej Pucelj

Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,
kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih razvoja je
podjetje zraslo v ekipo, v kateri trenutno sodeluje sedem mladih navdušencev tehnologije. Aprila 2009 pa so se vse dejavnosti in ekipa preselila v podjetje Koncern Ena d.o.o.

Kaj odlikuje mlado ekipo KONCERN ENA?

V letu 2003 so postavili prvo spletno trgovino, že naslednje leto pa so začeli z distribucijo izdelkov blagovne znamke Akasa. Z leti in izkušnjami so razširili svoj portfelj in vključili še blagovne znamke Edimax, Sinnect, Tracer, Lafe, Remax, Tenda in druge.

Poslovanje podjetja lahko na grobo razdelimo na tri dele:

  • Veleprodaja računalniške opreme, ki se trenutno izvaja na področju Slovenije. Glavni partnerji na področju veleprodaje so vsi večji prodajalci računalniške opreme. Izdelki priznanih blagovnih znamk se prodajajo v mnogih retail trgovinah in večini internetnih trgovin v Sloveniji.
  • Razvoj in prodaja elektronske opreme za industrijo oziroma velike porabnike. V skladu z
    zahtevami naših partnerjev razvijamo komponente, ki so primerne za vgradnjo v industriji.
    Organiziramo proizvodnjo, kontrolo, standardiziranje ter dobavo izdelkov.

Maloprodajna in spletna trgovina INPUT, preko katerih našim strankam ponujamo vse kar se tiče računalništva in mobilne telefonije. Za uporabnika prijazna spletna trgovina ima na razpolago več kot 2000 izdelkov vseh svetovnih proizvajalcev računalniške opreme in digitalne foto opreme. Poleg kakovosti in raznovrstnosti njihove izdelke odlikuje še izredno ugodna cena. Mlada ekipa navdušeno spremlja razvoj informacijske tehnologije, kar pomeni, da lahko svojim strankam ažurno dostavijo najnovejšo tehnologijo v svetu računalništva.

Njihova trgovina se sproti prilagaja vašim željam in vam ponudi izdelke po vaši meri. Če imate pomisleke pri nakupu, so vam na voljo strokovnjaki podjetja KONCERN ENA d.o.o., ki vam bodo svetovali pri izbiri za vas najbolj ustrezni opremi.

Za več informacij nas lahko kontaktirate in najdete na linkih spodaj:

Maloprodaja:

Veleprodaja:


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja KONCERN ENA d.o.o.

KONCERN ENA_logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONCERN ENA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice