Slika, tv, avdio
Poslovne rešitve
13.02.2023 11:35

Deli z drugimi:

Share

Interaktivni zasloni, na katerih bo vsaka predstavitev pritegnila pozornost

Kako v poslu enostavno in učinkovito doseči kar največji učinek? Interaktivni zasloni, občutljivi na dotik, omogočajo popolnoma nov pogled na delo, sestanke in še veliko več.

Pri interaktivnih zaslonih je najpomembnejše, da imajo pregleden in uporabniku prijazen vmesnik, ki je v veselje tako tistemu, ki zaslon upravlja, kot tudi slušateljem, pa naj bodo to poslovni partnerji, sodelavci ali študenti. Poleg tega mora biti slika, ki jo prikazujejo tovrstni zasloni, vedno jasno vidna, zasloni pa morajo zagotavljati tudi kar največ možnosti za povezavo z ostalimi napravami ter omogočati brezžično (in žično) povezavo na svetovni splet.

Uporabniki danes zelo cenijo vgrajen kakovosten mikrofon, ki je dandanes že skoraj nepogrešljiv in vsaj en, še bolje pa dva zvočnika, ki premoreta dovolj moči za nemotene videokonference.

Ultra tanki in zmogljivi

Tanki interaktivni zasloni StarBoard TE-QS1 ponujajo najnovejšo infrardečo tehnologijo na dotik z vsemi naštetimi funkcijami, ki jih pričakujete pri interaktivnih zaslonih in izpolnjujejo zahteve aktivnih predstavitev v poslovnih ali izobraževalnih okoljih.

Minimalistična zasnova z vsemi priključki, ki so ključnega pomena za povezljivost, vgrajena sprednja zvočnika (2 x 15 W) in IR tehnologija omogočajo preprosto in intuitivno uporabo interaktivnih zaslonov StarBoard TE-QS1. Zasloni ponujajo sliko visoke ločljivosti in so odlična platforma za podjetja, učilnice in kakršnakoli druga izobraževanja.

Prst ali pisalo? Izberite sami

Zaslone poganja Android 11, tako da bo vmesnik večini uporabnikov že ob zagonu zaslona domač, povezljiv pa je tako z Windows in Mac OS napravami kot tudi s tistimi, na katerih je nameščen operacijski sistem Linux. Zasloni so opremljeni z interaktivno programsko opremo StarBoard in SBS Note, StarClass Management pa je na voljo opcijsko.

Preverjena tehnologija zaslonov na dotik omogoča izbiro med dotikom s prsti ali s pisalom. S prsti lahko pišete, rišete ali se preprosto pomikate po menijih.

Vedno jasna slika in zvok

Ultra tanki interaktivni zasloni StarBoard serije TE-QS1 so na voljo v treh različnih velikostih, in sicer 65 palcev (165,1 centimetra), 75 palcev (190,5 centimetra) in 86 palcev (218,4 centimetra). Odlikuje jih 178-stopinjski vidni kot, tako da bo slika od strani vedno jasno vidna, vam pa se bo zdelo tako, kot da bi vsebino na njem spremljali neposredno pred zaslonom.

K jasni sliki, na kateri boste opazili vsako podrobnost, pripomore tudi vrhunski zaslon ločljivosti 4K UHD, ki sliko prikazuje s 3840 x 2160 slikovnimi točkami.

Poleg dveh zvočnikov moči 15 W imajo vgrajen tudi mikrofon, ki omogoča kakovostne videokonference, kjerkoli se nahajate, naj bo to v pisarni na sedežu podjetja ali na oddaljeni lokaciji.

Povezljivost, ki ji kar ni konca

Če se dotaknemo priključkov in povezljivosti, boste težko kaj pogrešali, saj so zasloni opremljeni z res pestro paleto priključkov. Na svetovni splet se lahko povežete preko RJ-45 Ethernet kabla ali preko brezžične Wi-Fi povezave. Brezžična povezljivost z drugimi napravami v bližini je zagotovljena tudi preko povezave Bluetooth. Zasloni StarBoard serije TE-QS1 imajo na voljo vhod DisplayPort in kar tri vhode HDMI, štiri vhode USB 3.0 ter en vhod USB tipa C. Poleg tega imajo tudi izhodni priključek za slušalke in še bi lahko naštevali.

Za več informacij se obrnite na podjetje TEKSEL d.o.o., kjer si bodo strokovnjaki z veseljem vzeli čas in vam svetovali, kateri zaslon je najprimernejši za vaše potrebe. Več informacij o interaktivnih zaslonih StarBoard TE-QS1 najdete tudi na spletni strani www.teksel.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
interaktivni zaslon

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TEKSEL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TEKSEL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

teksel-logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TEKSEL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več