Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 80376959
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1658379000
Transakcijski račun:
SI56 0700 0000 3215 931
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti

Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene in stranke ali zaradi varnostnih težav, ki lahko vplivajo na produktivnost zaposlenih, povečajo stroške ali celo škodujejo ugledu podjetja. Podjetje Exclusive Networks Slovenia vam pomaga razumeti pomembnost ustrezne omrežne infrastrukture in zakaj je ključnega pomena za vaše podjetje.

Skupina Exclusive Networks Slovenia (prej Veracomp) je vodilni distributer na področju rešitev IKT. Poleg upravljanje omrežij in IT infrastrukture skrbijo še za področje IT varnosti, telekomunikacijske infrastrukture, shranjevanja in strežnikov, avdiovizualnih sistemov in sistemov za digitalno podpisovanje in še mnogo drugih. Podjetje je prisotno v 19 državah Srednje in Vzhodne Evrope. Skupina Exclusive Networks Slovenia dodaja lastno vrednost – predprodajno svetovanje, tehnično, marketinško in izobraževalno podporo.

V letu 2020 je združila moči z globalnim specialističnim distributerjem za »ustvarjanje vrednosti« za rešitve na področju kibernetske varnosti in rešitve v oblaku Exclusive Networks. Družba je prisotna v več kot 100 državah, sodelovanje z Veracomp pa jim je omogočila razširiti svoje poslovanje v Vzhodni in Srednji Evropi.

veracomp-it-rešitve-telekomunikacija

Omrežna infrastruktura je steber poslovanja

Večina podjetij se pri obdelavi naročil strank in vzdrževanju evidenc zanaša na svoje omrežje. Komunikacija med vašim podjetjem in strankami je ključnega pomena in je odvisna od vaše omrežne infrastrukture. Ker so skoraj vse vaše poslovne naloge odvisne od delovanje vašega omrežja, lahko nezanesljivo omrežje močno vpliva na vaše poslovanje – morda celo do te mere, da prihaja do izpadov dela. Brez močne omrežne infrastrukture se lahko dostop do poslovnih podatkov zavleče ali izgubi. Produktivnost se posledično zmanjša, povečajo se pa stroški poslovanja.

Skrbno izbrana mreža partnerjev in specializirane rešitve omogoča družbi Exclusive Networks Slovenia, da svojim strankam in partnerjem zagotovijo kakovostno omrežno infrastrukturo. Njihove rešitve, od Aruba Networks, Extreme Networks do F5 Networks, Gigamon in HP enterprise, preverjeno zagotavljajo kakovost, zanesljivost, varnost, razširljivost in stroškovno učinkovitost.

So vaši podatki in podatki partnerjev na varnem?

IT varnostne storitve so zaščitni oklep podjetja, ki preprečuje nepooblaščen dostop do njihovih podatkovnih baz, spletnih mest in računalniških sistemov. So ključni člen večjega mehanizma za zaščito podatkov pred okvaro, krajo ali izgubo.

Ne glede na to, ali vodite majhno ali veliko podjetje, je varnost podatkov zelo pomembna in je ne smete spregledati, če ne želite, da ste izpostavljeni spletnim napadom. Podjetje Exclusive Networks Slovenia priporoča, da poskrbite za čim hitrejšo izvedbo rešitev za varnost podatkov. Zaščitite svoje podjetje pred kibernetskimi napadi. V ta namen so svojo distribucijsko mrežo rešitev razširili s specializiranimi varnostnimi rešitvami priznanih blagovnih znamk: Arbor Networks, Entrust, Fortinet, Fudo Security, Infoblox, MailStore in drugimi.

Porast telekomunikacijskih rešitev

Telekomunikacija ni več omejena le na telefonijo in fakse. Danes to področje zajema hitri internet, sporočanje, pretakanje videoposnetkov, mobilna plačila in še več. Nove tehnologije, kot sta 5G in oblačni VoIP, spodbujajo rast telekomunikacijske industrije. Exclusive Networks Slovenia na tem področju sodeluje s podjetjem LifeSize, kakovostnim ponudnikom video konferenčnih rešitev v visoki ločljivosti, ter s podjetjem Poly, ki je vodilni proizvajalec avdio in video konferenčnih rešitev.

Vse večja pomembnost podatkovnih centrov

Časi se spreminjajo in povpraševanje po informacijah je večje kot kdaj koli prej. Vso to količino podatkov je potrebno nekje shraniti. Oblačno shranjevanje dobiva zagon, ne samo pri lastnikih podjetij, ampak tudi pri lokalnih uporabnikih. Številna podjetja svoje aplikacije in podatke selijo na storitve podatkovnih centrov, da bi zmanjšali stroške vzdrževanja svojih strežnikov in hkrati povečali produktivnost.

Učinkovit podatkovni center zahteva uravnoteženo vlaganje v opremo, infrastrukturo ter sisteme, ki zagotavljajo dostopnost ob vsakem trenutku. Exclusive Networks Slovenia v svojem raznolikem portfelju ponuja rešitve naslednjih blagovnih znamk: Pure Storage, Red Hat, Aruba Networks, Commvault in ostale.

Več o podjetju Exclusive Networks Slovenia na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice