Telefonija
19.06.2006 16:06

Deli z drugimi:

Share

Mobimak objavil re-branding v T-Mobile

Podjetje Mobimak je 13. junija 2006 na novinarski konferenci v prostorih “Dom na ARM” objavilo re-branding v T-Mobile. Postopek re-brandinga se je začel z odločitvijo uprave podjetja (letos februarja) in se bo zaključil predvidoma v začetku septembra 2006, s čimer bo Mobimak skupaj s svojimi uporabniki postal del enega največjih mobilnih operaterjev na svetu – T-Mobile.

Mobimak je bil na makedonskem tržišču prisoten 10 let in v tem obdobju je s strategijo nenehnega uvajanja novih storitev in ponudb za najnovejše izdelke pridobil zaupanje 800.000 uporabnikov. V letu 2005 je bilo podjetje Mobimak s 170.000 novimi uporabniki najuspešnejše podjetje v Republiki Makedoniji.

Re-branding v T-Mobile predstavlja za Mobimak uspeh, ki ga je dosegel z nenehno rastjo in razvojem, ter s posluhom za potrebe uporabnikov. Z vstopom Mobimaka v skupino T-Mobile bodo v Makedoniji uveljavljeni tudi poslovni standardi in kakovost ene od največjih svetovnih blagovnih znamk.

T-Mobile je svetovno znana blagovna znamka – vodilni ponudnik na področju Centralne in Vzhodne Evrope – z 88 milijoni uporabnikov v več kot 30-ih državah sveta, vključno z Avstrijo, Slovaško, Češko republiko, Nemčijo, Hrvaško, Madžarsko, Nizozemsko, Veliko Britanijo, ZDA, Poljsko in od septembra 2006 dalje tudi Makedonijo.

Na novinarski konferenci ob objavi re-brandinga so spregovorili Rubin Zareski, glavni direktor podjetja Mobimak; Michael Gunther, član uprave T-Mobile International in Atilla Szendrei, glavni direktor podjetja Makedonske telekomunikacije. Z re-brandingom bodo uporabniki deležni še več ugodnosti: novih storitev, razširitve omrežja, novih tarifnih modelov, ugodne ponudbe najnovejših mobilnih telefonov, kot tudi izboljšanja sistema načrtovanja in implementacije najnovejših tehnologij, kot je tehnologija 3G pri vpeljavi novih WAP portalov za uporabo najnovejših storitev.


Prijavi napako v članku