LESTRA d.o.o.

Srebrni partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 85873373
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5305381000
Št. zaposlenih:
4
Transakcijski račun:
SI56 3000 0001 3207 459
Osnovna dejavnost:
G46.900 Nespecializirana trgovina na debelo
Ustanovitelj:
Jure Gorjanc

Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis

Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas.

V podjetju LESTRA d.o.o., ki se predstavlja pod blagovno znamko »Center projekcije«, ponujajo celovite rešitve na področju projekcijskih tehnologij. Je eno izmed vodilnih podjetij na slovenskem trgu. Ponujajo in zastopajo svetovno znane proizvajalce projektorjev, projekcijskih platen, žarnic za vse projektorje, zaslonov na dotik, videokonferenčne opreme, interaktivnih tabel, krmilnih sistemov ter avtomatizacije in ostale dodatne opreme. So zanesljiv partner na področju veleprodaje in maloprodaje.

Zakaj izbrati Center projekcije?

  • Dolgoletne izkušnje in strokovno svetovanje
    Strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju projekcij. Nudijo sodobne in funkcionalne rešitve za opremljanje prostorov, kot so sejne sobe, konferenčne dvorane, učilnice ali sobe za hišni kino. S svojim znanjem in izkušnjami vam pomagajo izbrati optimalno rešitev, skladno z vašimi željami in potrebami. Trudijo se biti najboljši pri izbiri in montaži projekcijske opreme. Z veseljem pomagajo vsem, ki se obrnejo nanje, obenem pa z njihovo pomočjo prihranite čas in denar.
  • Celovita ponudba: vse na enem mestu
    Zagotavljajo strokovno in hitro servisiranje ter vzdrževanje projektorjev in projekcijskih platen.
    Opravljajo strokovne montaže svoje opreme. Pri delu uporabljajo le izdelke in material preizkušene kakovosti, s čimer zagotovijo optimalno delovanje izbrane opreme in popolno integracijo v obstoječ sistem. Pozorni so tudi na končni izgled, zato bodo vidni le minimalni posegi v prostor.

Pri njih si lahko izposodite projektorje, projekcijska platna in ostalo projekcijsko opremo za predstavitve v manjših ali večjih sejnih sobah in predavalnicah.
V svojih poslovnih prostorih imajo tudi demo sobo, kjer si nekatere artikle iz ponudbe lahko ogledate v delovanju.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja LESTRA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice