Kontron, d. o. o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 49029827
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5293162
Transakcijski račun:
SI56 0292 3001 3468 493
Osnovna dejavnost:
C26.300 Proizvodnja komunikacijskih naprav
Ustanovitelj:
Fintel holding d.o.o.

Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo

Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo industrij in nudenje celovitih proizvodnih storitev. Z lastnimi razvojnimi in proizvodnimi centri ter globalno prisotnostjo v več kot 50 državah združuje izkušnje in strokovnost z inovativnostjo.

Kot član globalne skupine Kontron AG s 6.000 zaposlenimi in podjetji v več kot 30 državah je Kontron vodilni ponudniki rešitev na temelju tehnologije interneta stvari (IoT) za področja industrije 4.0, transporta, energetike, medicine in IT storitev.

Poslanstvo podjetja Iskratel

Ustvarja novo vrednost, zagotavlja varnost in izboljšuje kakovost življenja. Ustvarja zanesljive in celovite rešitve za telekomunikacijske operaterje in ponudnike storitev, za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike ter nudi celovite proizvodne storitve. Skrbi za trajnostni in dolgoročen uspeh svojih strank in partnerjev, pri čemer upošteva lokalne značilnosti in se jim prilagaja.

Strategija

Transformacija za rast vključuje področja industrijskega interneta stvari (IIoT), varnih in pametnih skupnosti, virtualizacije dostopovnih in komunikacijskih omrežij ter rešitev 5G. Ustvarjajo VEZ z vašo trajnostno digitalno prihodnostjo.

Zaveza

Zaposlenim v podjetju Kontron je pomembno, v kakšnem svetu bodo živele bodoče generacije. ZaVEZani so Kodeksu skupine Kontron, ki združuje tri področja – Vrednote, Etiko in Zakonodajo. Zavezuje jih k standardom ravnanja, osvetljuje njihovo poslanstvo in vizijo ter izpostavlja pet temeljnih principov delovanja: vodenje, medosebni odnosi, varno in zdravo delovno okolje, trajnostni razvoj ter skladnost in poslovne prakse.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Kontron, d. o. o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kontron, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice