Računalništvo, telefonija
Telefonija
Paketi in akcije
24.04.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Novi fiksni paketi A1 Slovenija s še več zabave po ugodni ceni

Nova mamljiva ponudba pri A1 Slovenija! V prenovljenih, še bogatejših fiksnih paketih z vključenimi vsebinami na zahtevo, ponudnik stavi na neskončen nabor vsebin po dostopni ceni. Novi paketi so v prvem letu na voljo po akcijski ceni za le 22,98 evrov na mesec, uporabniki, ki ne spremljajo televizije, pa lahko izberejo tudi paket z le internetom in zabavnimi vsebinami.

Prenovljeni in poenostavljeni fiksni paketi A1 Slovenija vključujejo natanko to, kar si večina uporabnikov danes želi – širok nabor zabavnih, akcijskih, romantičnih, športnih in drugih vsebin po ugodni ceni. Kot prvi in edini telekomunikacijski ponudnik ima A1 v izbranih paketih že vključeno storitev Netflix Basic, ki jo lahko uporabniki z doplačilom nadgradijo na Netflix Standard (3 EUR na mesec) ali Netflix Premium (5 EUR na mesec). Poleg že vključenih Voyo vsebin v vse TV pakete pa novi paketi omogočajo tudi menjavo vključenega Netflixa za katerega izmed drugih ponudnikov  vsebin, kot soHBO Premium, NBA League Pass in drugi.

Novi paketi so na voljo tudi na brezžični tehnologiji Ultra, kjer lahko uporabniki po isti ceni spremljajo najljubše vsebine v 5G omrežju, ki je na voljo 81 % prebivalcem.

Ne gledate televizije? Ni problema.

Tudi tokrat je A1 Slovenija prisluhnil željam uporabnikov in se odzval na trend, ki kaže, da je vedno več ljudi klasično gledanje televizije že v polnosti zamenjalo za uživanje v vsebinah na zahtevo. Kot prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev v Sloveniji je tako v ponudbo dodal tudi paket z vključenim internetom in zabavnimi vsebinami, a brez televizije.

Novi fiksni paketi so ob 24-mesečni vezavi na voljo po akcijski ceni, in sicer za le 22,98 evrov na mesec za paket Xplore TV maxi+, ki ob najvišjih hitrostih ponuja še najbogatejšo TV shemo, vključen časovni zamik, Voyo in Netflix, oziroma 19,98 evrov na mesec brez vključene televizije.

Več informacij je na voljo na https://www.a1.si/tv-paketi.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem A1.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178