Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 87904918
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8282021000
Ustanovitelj:
Sony EUROPE B.V.

Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več kot 30 državah po vsem svetu. Podjetje ponuja široko paleto izdelkov in storitev, vključno s potrošniško elektroniko, igralnimi konzolami, mobilnimi telefoni in glasbo. Izdelki se prodajajo po vsem svetu, podjetje pa ima velik ugled zaradi kakovosti in inovativnosti.

Ena od Sonyjevih najbolj znanih linij izdelkov je vrsta igralnih konzol, vključno s serijo PlayStation. Podjetje je močno prisotno tudi na trgu mobilnih telefonov s svojimi pametnimi telefoni Xperia. Sony ponuja tudi različne avdio in video izdelke, vključno s prvovrstnimi slušalkami, zvočniki in televizorji.

Sony: vrhunski izdelki v koraku s časom

Inovacije, trajnost, odgovornost

Sony je zavezan k zagotavljanju izjemnih storitev za stranke in razvoju izdelkov, ki izpolnjujejo potrebe potrošnikov. Podjetje se močno osredotoča na raziskave in razvoj ter veliko vlaga v nove tehnologije, da ohranja svoj konkurenčen položaj na trgu. V zadnjih letih je Sony svoj fokus usmeril predvsem v področja, kot so virtualna resničnost, umetna inteligenca in robotika.

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji, se nahaja v Ljubljani in je odgovorna za promocijo in distribucijo Sonyjevih izdelkov in storitev v Sloveniji. Izdelki so v Sloveniji na voljo od začetka devetdesetih let prejšnjega stoletja, ko so bili prvi izdelki uvoženi in prodani prek distributerjev. Sama družba Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji, je bila ustanovljena leta 1997 in je od takrat postala uradni zastopnik in preprodajalec Sonyjevih izdelkov v Sloveniji.

Slovenska podružnica ponuja široko paleto izdelkov, vključno s Sonyjevo zabavno elektroniko, igralnimi konzolami, mobilnimi telefoni, avdio in video izdelki ter drugimi dodatki. Podjetje je zavezano zagotavljanju izjemnih storitev in vzpostavljanju trdnih odnosov s svojimi strankami.

Zagotavlja visokokakovostne izdelke in storitve, ki ustrezajo potrebam posameznega potrošnika. Svojo strategijo posveča inovacijam, trajnostnemu razvoju in družbeni odgovornosti, kar mu zagotavlja močan ugled kot vodilno podjetje na področju elektronike in zabave. Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji, se močno osredotoča na inovacije in veliko vlaga v raziskave in razvoj, da bi na slovenski trg prinesla nove in inovativne izdelke. Podjetje tesno sodeluje z lokalnimi partnerji in zainteresiranimi stranmi, da bi zagotovilo izpopolnjevanje edinstvene potrebe slovenskega trga, hkrati pa ohranilo Sonyjeve globalne standarde odličnosti.

Na splošno je podjetje Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji, zavezano zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov in storitev svojim strankam v Sloveniji.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice