NLB d. d.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 91132550
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5860571000
Transakcijski račun:
SI56 0290 0000 0200 020
Osnovna dejavnost:
K64.190 Drugo denarno posredništvo

Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem tako v vzponih kot v upadih. Poleg tega morajo zagotoviti hitrost, varnost in natančnost transakcij, obenem pa poskrbeti za nizke stroške. Če banke ne bi bile zmožne opravljati teh nalog, bi celotno gospodarstvo čutilo dolgoročne posledice. Banka, ki pri nas že vrsto let vestno opravlja svoje naloge, je Nova ljubljanska banka (NLB) d.d.

NLB d.d. je članica NLB Skupine, vodilne bančne in finančne skupina s sedežem in ekskluzivnim strateškim interesom v naši domači regiji – Jugovzhodni Evropi. Skupino poleg matične NLB d.d., ki je javna delniška družba, sestavlja še sedem hčerinskih bank v Jugovzhodni Evropi, več družb za pomožne storitve (upravljanje sredstev, upravljanje nepremičnin, leasing itd.) in manjše število nestrateških odvisnih podjetij, ki so v postopku nadzorovanega zaprtja.

Vendar pa NLB Skupina ni zgolj finančna skupina in kot institucijo sistemskega pomena jih ne zanimajo le strogo poslovne teme. Poleg dobrih poslovnih rezultatov in finančnih rezultatov, ki prispevajo h gospodarskemu razvoju, želijo oblikovati in izboljšati tudi družbene niti ter prispevati k boljši kakovosti življenja. NLB Skupina so namreč ljudje, ki poznajo in razumejo panogo, v kateri delajo, razvijajo inovativne, strankam prilagojene rešitve in storitve ter so povezani z okoljem in regijo, v kateri živijo. Za njih namreč ta regija ni le točka na zemljevidu. Tu je njihov dom.

Ponudba NLB storitev

Za svoje komitente so pripravili različne NLB pakete, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe. Ste študent in ne želite, da vam banka vsak mesec odbije mesečno nadomestilo za vodenje računa? Potem je za vas ustrezen paket Moj Svet za mlade. Kaj vse ponujajo ostali paketi: Digitalni, Osnovni, Aktivni in Premium? Kliknite tukaj za podrobnejši pregled vseh razpoložljivih paketov. Za pomoč pri odločitvi so vam na voljo NLB strokovnjaki, ki vam bodo svetovali in pomagali izbrati za vas najboljši paket.

Izbirate lahko med različnimi računi:

  • Osnovni račun: za posameznike, ki si želite preprosto in varno urejanje vsakodnevnih finančnih zadev. Prav tako primeren za podjetnike in zasebnike z manjšim obsegom poslovanja, ki ga lahko uporabljajo za poslovni in osebni namen.
  • Osnovni paketni račun: omogoča opravljanje osnovnih bančnih storitev. Vključuje brezplačne dvige na bankomatih v Sloveniji in EU, 8 plačilnih transakcij brez nadomestila, NLB Klik brez pristopnine in uporabnine.
  • Račun za mlade: namenjen je mladoletnim do 18. leta starosti. Gre za brezplačen račun z brezplačnimi dvigi na NLB bankomatih. Ob odprtju računa vas čaka 10 € dobroimetja in priročno darilo.

Kako najhitreje do najboljšega kredita?

Vsak ima skrite želje, ki jih želimo doseči s trdim delom, a se kljub temu vseeno lahko zgodi, da te želje ostanejo neuresničene. Zakaj bi se zadovoljili s tem izidom? NLB krediti vam lahko pomagajo prečrtati vaše največje sanje. Na voljo imate več kreditov glede na vaše želje in potrebe. Osebni oziroma potrošniški kredit je super izbira, ko potrebujete kredit hitro (uredijo vam ga v nekaj minutah) in brez nepotrebne birokracije. NLB stanovanjski kredit je primeren za vse, ki si želite ustvariti nov dom, prenoviti starega ali pa si zgraditi zasluženo počitniško hišico na plaži. Na voljo so še stanovanjski kredit NSVS, študentski kredit in premostitveni kredit.

In pa še en namig: po kredit niti ne rabite v poslovalnico, ampak lahko Hitri kredit do 35.000 evrov v NLB dobite v le nekaj minutah v mobilni banki Klikin.

Flik – takojšnja plačila

Flik je zagotovo eden najbolj priljubljenih načinov plačila, ne samo med mladimi, ampak tudi med starejšo generacijo. Flik omogoča hitro, varno in brezplačno nakazilo denarja kar preko pametnega telefona. To ne velja samo za komitente NLB, ampak lahko nakazilo opravite z uporabniki različnih bank v Sloveniji. V NLB vam je na voljo v mobilni denarnici NLB Pay.

Denar, ki ga boste nakazali ali prejeli prek Flika, bo na bančnem računu v le nekaj sekundah, tudi izven delovnega časa bank. Flik deluje 24/7, vse dni v letu. Uporaba Flika je varna, saj zanj jamčijo slovenske banke. Omogoča pa tudi dodatne varnostne nastavitve: lahko si nastavite najvišji znesek posameznega plačila (največ 15.000 €) ali si nakazila začasno onemogočite.

Več o storitvah družbe NLB si oglejte na njihovi spletni strani. Za vsa vprašanja pa so vam 24 ur na dan, vse dni v letu na voljo prek video klica, spletnega klepeta, e-poštnega naslova info@nlb.si in telefonske številke 01 477 2000.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja NLB d. d.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NLB d. d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice