TELEMACH d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 66863627
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5692229
Transakcijski račun:
SI56 0292 2001 2973 357
Osnovna dejavnost:
J61.200 Brezžične telekomunikacijske dejavnosti

Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih HD in 4K, hitri internet, storitve fiksne telefonije in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ.

Telemach poslovalnica

Z nenehnim vlaganjem v tehnološke inovacije skrbi za zagotavljanje zanesljivih in kakovostnih telekomunikacijskih storitev. Posebno pozornost posveča predvsem uporabniški izkušnji. Slednje družba dokazuje tudi s certifikatom »Best in Test« za najboljše mobilno in fiksno omrežje po uporabniški izkušnji, ki jo je v letu 2020 prejela dvakrat zapored.

Poleg tega je Telemach vodilni ponudnik plačljivih video vsebin v Sloveniji. Uporabnikom ponuja bogate programske sheme z več kot 100 programi v visoki ločljivosti, lastne vsebine in Video klub, kjer lahko naročniki paketov EON spremljajo več kot 18.000 serij in filmov.

Deležnikom, družbi in okolju prijazno podjetje

Telemach posebno pozornost posveča tudi družbeno odgovornemu in trajnostnemu poslovanju. V podjetju so skrb za okolje in okoljsko odgovornost združili pod iniciativo »Misli zeleno«, ki združuje različne projekte. Tako so med drugim na strehi svoje poslovne stavbe na več kot 3.000 kvadratnih metrih postavili sončno elektrarno, s katero bo stavba naslednjih 30 let vsaj 20-odstotno samooskrbna. Skrbijo tudi za širjenje voznega parka z električnimi vozili, investicije v digitalizacijo poslovanja in vestno ravnanje z odpadki. O okoljskih temah nenehno izobražujejo in ozaveščajo tudi svoje zaposlene, uporabnike in druge deležnike.

Telemach svojo družbeno odgovornost izkazuje tudi na številne druge načine. Tako je družba nedavno prejela certifikat »Družini prijazno podjetje«, s katerim zagotavlja ravnotežje med poslovnim in zasebnim življenjem.

Poleg tega je Telemach tudi eden od večjih podpornikov slovenskega športa. Med drugim sponzorira Košarkarsko zvezo Slovenije, slovensko nordijsko reprezentanco, Tenis Slovenija in številne individualne športnike.

Telemach je del skupine United Group

Družba Telemach posluje znotraj skupine United Group, ki je vodilni telekomunikacijski in medijski operater v Jugovzhodni Evropi z najboljšo omrežno pokritostjo v regiji.

Znotraj skupine v Sloveniji poslujeta še televizija Sportklub ter spletna in televizijska trgovina Shoppster, sicer pa je v 20 letih svojega poslovanja skupina prevzela in uspešno integrirala več kot 100 podjetij.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja TELEMACH d.o.o.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice