Računalništvo, telefonija
22.06.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Optomin QUAD LED zaslon nagrajen z nazivom »Best od show« na ISE 2019

Optoma je predstavila na letošnjem ISE (Integrated Systems Europe), sejmu najnovejših dosežkov s področja zaslonske in zvočne tehnologije, svoj novi LED zaslon QUAD FHDQ130. Zanj je prejela tudi nagrado »Best of show«.
Nagrada za Best of show na ISE 2019
Nagrada za Best of show na ISE 2019

Thierry Millet, generalni direktor podjetja Optoma EMEA, je oznanil tehnologijo QUAD LED zaslona kot edinstveno na področju LED zaslonov. Serija zaslonov QUAD LED tako še dodatno krepi široko paleto Optominih velikih zaslonskih rešitev, ki ustrezajo potrebam različnih strank in partnerjev.

Popolnoma optimiziran FHDQ130 omogoča veličastno 130-palčno (2,88 x 1,62 m) sliko v ločljivosti Full HD 1080p z neverjetno globino barv in detajlov. Gre za pionirja edinstvene 4-v-1 Surface Mount Diode postavitve. S tem ne ustvarja samo gladke površine zaslona za boljšo kakovost slike in širokega vidnega kota, ampak omogoča tudi bolj robustno obliko, kar zmanjšuje možnost poškodb diod pri montaži. Zaslon je tudi izjemno tanek, kar se dodatno poveča možnosti uporabe v različnih scenarijih.

Rešitev “vse-v-enem” omogoča predhodno pripravo zaslona in vse potrebne dodatne opreme. Takšna rešitev zagotavlja, da je slika optimizirana za takojšnjo uporabo. Integrirana tehnologija HQUltra in multimedijski predvajalnik odpravljata potrebo po dodatnih ločenih napravah, povezanih s tradicionalnimi LED rešitvami, in zagotavljata dodatne funkcije. Prav tako zagotavljata, da se slika vsake priključene naprave ali vsebine samodejno poveča do ustrezne velikosti.

Čas montaže se je bistveno zmanjšal, kar je posledica tristopenjskega procesa. Najprej se sestavi enote zaslona, nato se zaslon pritrdi na nosilec, na zadnje se doda še sredinske LED ploščice.

Z različnimi možnostmi povezovanja in nadzora, vključno z dvojnim HDMI, USB, RS232 in HDBaseT, je zaslon zasnovan tako, da ga je enostavno upravljati in ga je možno povezati v omrežje, podobno kot projektorje. Lahko ga povežete tudi s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, in sicer s programom Optoma Connect Q.

Zmožnost krmiljenja zaslona iz centralnega nadzornega sistema in okolju prijaznega ErP

  • Popolnoma optimizirana Full HD 1080p ločljivost
  • Vse-v-enem QUAD LED prikazovalniku
  • Visoka kakovost slike
  • QUAD pixel LED struktura
  • Edinstvena 4-v-1 SMD postavitev
  • Zelo širok kot gledanja
  • Gladka površina zaslona
  • Hitra in enostavna namestitev
  • Ultra tanko (40 mm)
  • ECO prijazno

Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več