Računalništvo, telefonija
22.06.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Optomin QUAD LED zaslon nagrajen z nazivom »Best od show« na ISE 2019

Optoma je predstavila na letošnjem ISE (Integrated Systems Europe), sejmu najnovejših dosežkov s področja zaslonske in zvočne tehnologije, svoj novi LED zaslon QUAD FHDQ130. Zanj je prejela tudi nagrado »Best of show«.
Nagrada za Best of show na ISE 2019
Nagrada za Best of show na ISE 2019

Thierry Millet, generalni direktor podjetja Optoma EMEA, je oznanil tehnologijo QUAD LED zaslona kot edinstveno na področju LED zaslonov. Serija zaslonov QUAD LED tako še dodatno krepi široko paleto Optominih velikih zaslonskih rešitev, ki ustrezajo potrebam različnih strank in partnerjev.

Popolnoma optimiziran FHDQ130 omogoča veličastno 130-palčno (2,88 x 1,62 m) sliko v ločljivosti Full HD 1080p z neverjetno globino barv in detajlov. Gre za pionirja edinstvene 4-v-1 Surface Mount Diode postavitve. S tem ne ustvarja samo gladke površine zaslona za boljšo kakovost slike in širokega vidnega kota, ampak omogoča tudi bolj robustno obliko, kar zmanjšuje možnost poškodb diod pri montaži. Zaslon je tudi izjemno tanek, kar se dodatno poveča možnosti uporabe v različnih scenarijih.

Rešitev “vse-v-enem” omogoča predhodno pripravo zaslona in vse potrebne dodatne opreme. Takšna rešitev zagotavlja, da je slika optimizirana za takojšnjo uporabo. Integrirana tehnologija HQUltra in multimedijski predvajalnik odpravljata potrebo po dodatnih ločenih napravah, povezanih s tradicionalnimi LED rešitvami, in zagotavljata dodatne funkcije. Prav tako zagotavljata, da se slika vsake priključene naprave ali vsebine samodejno poveča do ustrezne velikosti.

Čas montaže se je bistveno zmanjšal, kar je posledica tristopenjskega procesa. Najprej se sestavi enote zaslona, nato se zaslon pritrdi na nosilec, na zadnje se doda še sredinske LED ploščice.

Z različnimi možnostmi povezovanja in nadzora, vključno z dvojnim HDMI, USB, RS232 in HDBaseT, je zaslon zasnovan tako, da ga je enostavno upravljati in ga je možno povezati v omrežje, podobno kot projektorje. Lahko ga povežete tudi s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom, in sicer s programom Optoma Connect Q.

Zmožnost krmiljenja zaslona iz centralnega nadzornega sistema in okolju prijaznega ErP

  • Popolnoma optimizirana Full HD 1080p ločljivost
  • Vse-v-enem QUAD LED prikazovalniku
  • Visoka kakovost slike
  • QUAD pixel LED struktura
  • Edinstvena 4-v-1 SMD postavitev
  • Zelo širok kot gledanja
  • Gladka površina zaslona
  • Hitra in enostavna namestitev
  • Ultra tanko (40 mm)
  • ECO prijazno

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LESTRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri LESTRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LESTRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več

NCOM d.o.o.

Knezova ulica 34, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407