SIDERA d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 25575007
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3908208000
Transakcijski račun:
SI56 0267 7025 9209 483
Osnovna dejavnost:
M73.110 Dejavnost oglaševalskih agencij
Ustanovitelj:
Urška Ambrož Kajfež

O PODJETJU

Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ga nadgradila s svojimi vrednotami ter ga povezala z blagovnimi znamkami, ki jim verjame.

V 10 letih delovanja so se ji priključili sodelavci in naročniki z različnih področij. Sidera je filozofija, kako lepo in sporočilno postane učinkovito in pride v prava ušesa.

Sidera želi biti partner, ki posluša in začuti, predvsem pa izpelje želje naročnikov, od prvega koraka do končnega uspeha. Sidera ekipo združujejo vsebinsko komunikacijska znanja različnih področij, tehnologija, lepota, moda, prehrana, življenjski stil, kot tudi veščine strateškega komuniciranja.

Njihova prednost so odlični in predvsem pristni odnosi z uredniki in novinarji, so tudi eni prvih, ki so zdaj že uveljavljeni komunikacijski kanal vplivnostnega marketinga prepoznali kot učinkovito komunikacijsko orodje.

ODNOSI Z MEDIJI IN DRUGIMI JAVNOSTMI

Radi delajo celostno, z veseljem pa prevzamejo tudi manjši del vaše zgodbe. Ponujajo vse, kar vaše podjetje potrebuje za dober vtis na medijskem trgu. Pripravijo komunikacijsko strategijo, oblikujejo zgodbe, pripravljajo vsebino in ključna sporočila ter jih distribuirajo izbranim ciljnim javnostim.

ORGANIZACIJA DOGODKOV

Načrtujejo in izvedejo dogodke, ki pomembno vplivajo na pozicioniranje podjetij in njihovo pojavnost v medijih. Organizirajo novinarske konference, otvoritve, lansiranje blagovnih znamk, poslovna srečanja, konference in tudi spletne dogodke.

POJAVNOST V MEDIJIH

Naj bo vaše delo vidno in prepoznavno točno tam, kjer so vaše obstoječe ali potencialne stranke. Nabor ali pomoč pri izbiri ustreznih medijskih kanalov, vsebinskem marketingu, zakupu oglasnega prostora, kreativni zasnovi in izvedbi oglaševalskih akcij.

DRUŽBENA OMREŽJA

Celovito upravljanje blagovnih znamk na družbenih omrežjih. Kreativne vsebinske zasnove in izvedbe na Instagram, Twitter, Facebook, TikTok in Snapchat profilih. Opomnijo pa tudi na bloge, vloge, forume in druga mesta na svetovnem spletu, kjer vaša ciljna javnost išče svoje mesto.

MOČ VPLIVNEŽEV

Ne le mediji, podobo v javnosti še bolj krojijo mnenjski voditelji, vzorniki, blogerji, športniki in glasbeniki. Z odličnimi izkušnjami ambasadorstva in pojavnosti v medijih za vas izberejo pravega glasnika, ki bo vaši blagovni znamki prinašal svežino v medijskem prostoru.

CELOSTNO POZICIONIRANJE PODJETIJ

Izkušnje s klienti jim dajejo uvid v upravljanje z viri v podjetjih. Tudi z odnosom do zaposlenih, lokalnega okolja, strank in partnerjev se oblikuje podoba podjetja. Nudijo strateško ali individualno svetovanje, celostne treninge različnih področij mehkih veščin ter fasilitacijo poslovnih dogodkov.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice