GS1 Slovenija

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 63926318
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2158442000
Št. zaposlenih:
10-19
Transakcijski račun:
SI56 0201 0025 5397 183
Osnovna dejavnost:
S94.120 Dejavnost strokovnih združenj
Ustanovitelj:
Atlantic Droga Kolinska, Gorenje gospodinjski aparati d.o.o., POSLOVNI SISTEM MERCATOR d.d., Merkur trgovina d.o.o., PETROL, Slovenska energetska družba, d.d., Ljubljana, Gospodarska zbornica Slovenije

GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko 3700 članov oziroma uporabnikov, predvsem iz predelovalne in trgovske dejavnosti, logistike ter zdravstva.

GS1 Slovenija je nacionalni predstavnik mednarodne organizacije GS1 AISBL. Nacionalna predstavništva mednarodne organizacije GS1 delujejo v 116 državah po svetu, standardi GS1 pa so prisotni v več kot 150 državah. Organizacija GS1 ima več kot milijon članov – od mednarodnih družb do malih, lokalnih podjetij.

Njihova vizija je svet, v katerem z močjo standardov blago in informacije učinkovito in zanesljivo krožijo po vsem svetu, za dobrobit gospodarstva in izboljšanje vsakodnevnega življenja ljudi.

GS1 Slovenija je majhna predana ekipa sodelavcev, ki vam pomaga kar najbolje izkoristiti možnosti sistema standardov in rešitev GS1.

S svojim znanjem in izkušnjami vam lahko pomagajo pri optimizaciji in večji učinkovitosti poslovnih procesov v vaših podjetjih in razumevanju pomembnosti enotnega jezika poslovanja med poslovnimi partnerji.

Več o organizaciji GS1 Slovenija lahko izveste na njihovi spletni strani www.gs1si.org.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja GS1 Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GS1 Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice