MLACOM d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 23433116
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5287677000
Transakcijski račun:
SI56 0510 0801 0452 421
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Grega Mlakar, Marko Mlakar

Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki igra eno najpomembnejših vlog v našem življenju. Težko oziroma nemogoče si je predstavljati sodoben digitalni svet brez računalniških sistemov.

Enakega mnenja so v podjetju Mlacom d.o.o., kjer se z več kot 30 let izkušenj na področju informacijske tehnologije uvrščajo v sam vrh računalniških ponudnikov. Za nenehen razvoj podjetja skrbijo s spremljanjem tehnoloških novosti in smernic, uspeh njihovega truda pa se kaže v bogati bazi kupcev.

Njihov cilj je z znanjem in izkušnjami dvigniti nivo zadovoljstva najzahtevnejših kupcev računalniške opreme in tudi v prihodnje ostati vodilni ponudnik visoko zmogljive računalniške opreme.

Mlacom konfigurator je vaš najboljši prijatelj pri izbiranju računalnika

Več kot 47000 kupcev so prepričali s široko in raznovrstno ponudbo računalniških sistemov in komponent. V pomoč vam je izredno intuitiven konfigurator, ki vas vodi skozi celoten proces. Tako lahko tudi tehnično manj podkovani uporabniki najdejo svoj sanjski računalnik ali delovno postajo. V primeru nezdružljivosti vaše izbire, vas bo Mlacom ekipa strokovnjakov na to opozorila in predlagala najboljšo alternativo.

Vso potrebno strojno in programsko opremo (ESET, Microsoft), delovne postaje, strežnike ter ostalo računalniško periferijo lahko najdete v njihovi spletni trgovini po konkurenčnih cenah. Poleg spletne trgovine vam Mlacom računalniška trgovina nudi tudi ostale storitve na področju računalniške tehnologije:

  • Analiza, svetovanje in izvedba na področju informacijskih tehnologij
  • Izdelava razpisne dokumentacije na področju IT
  • Analiza, svetovanje in namestitev video-nadzornih sistemov
  • Svetovanje pri arhiviranju in izdelave varnostnih kopij podatkov

Vaši sistemi so v varnih in izkušenih rokah

Podporo nudijo tudi po opravljenem nakupu. Računalniški servis Mlacom, ki je hkrati tudi pooblaščeni servis za Generali, poskrbi za popravilo ali diagnostiko pokvarjenega računalnika. Tavate v temi, ko gre za najnovejšo strojno ali programsko opremo? Obrnite se na Mlacom strokovnjake, ki z navdušenjem spremljajo najnovejše tehnološke trende. Svetovali vam bodo pri nakupu ali nadgradnji računalniške opreme in razložili, katera oprema zahteva nekoliko več pozornosti, če želite podaljšati brezhibnost računalnika za nekaj let.

Za operacijske sisteme Windows in Linux vam pomagajo namestiti in vzdrževati strojno in programsko opremo. Prav tako nudijo omrežne storitve, vključno s priklopom na internet. Vsak računalnik potrebuje tudi zaščito, ki vam jo zagotovijo s protivirusnimi programi ali varnostnimi storitvami, kot so odstranjevanje virusov, trojanskih konjev, črvov. V primeru izgube podatkov pa vam jih rešijo z orodji za reševanje podatkov na shranjevalnih pogonih.

Več o storitvah in ponudbi podjetja Mlacom na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MLACOM d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MLACOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.