Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
19.03.2024 11:12

Deli z drugimi:

Share

Najem multifunkcijskega tiskalnika – najboljša možnost

Izbira pisarniške opreme v veliki meri vpliva na učinkovitost, stroškovno optimizacijo in splošno produktivnost v podjetju. Najem multifunkcijskega tiskalnika Konica Minolta vam je lahko pri tem v veliko pomoč.
Foto: Konica Minolta
Foto: Konica Minolta

Brezhibna integracija, zanesljivost in stroškovna učinkovitost so skupni imenovalci naprav Konica Minolta. Napredne rešitve za upravljanje dokumentov in možnost najema multifunkcijskih tiskalnikov zagotavljajo varnost podatkov, prilagodljivost flote, trajnost in pozitiven vpliv na poslovanje strank.

Zanesljivost in varnost podatkov

Konica Minolta je znana po zavezanosti k zagotavljanju visokokakovostne in zanesljive pisarniške opreme. To se odraža tudi v dejstvu, da je Konica Minolta Slovenija že dolga leta vodilni ponudnik v segmentu poslovnega tiskanja (vir: infoSource). Danes skrbi za več kot 8.500 tiskalnikov pri več kot 3.000 strankah, ki mesečno v povprečju naredijo 27 milijonov A4 odtisov.

Najem multifunkcijskega tiskalnika Konica Minolta zagotavlja dostop do najnovejše tehnologije brez bremena lastniških stroškov. Naprave so zasnovane za zagotavljanje vrhunske uspešnosti in ponujajo napredne funkcije, kot so hitro tiskanje, optično branje, kopiranje, celovito integracijo v IT sisteme ter opcijsko funkcije faksa. Z robustno strojno opremo in intuitivnimi uporabniškimi vmesniki, multifunkcijski tiskalniki Konica Minolta optimizirajo delovne procese, kar podjetjem omogoča lažje doseganje ciljev glede produktivnosti.

Ena izmed prioritet podjetja Konica Minolta je tudi zaščita občutljivih informacij. Najem multifunkcijskega tiskalnika vključuje vgrajene varnostne funkcije, kot so avtentikacija uporabnikov, šifrirani komunikacijski protokoli in varno tiskanje/izdaja dokumentov. Zaupne informacije so varne pred nepooblaščenim dostopom, kar zagotavlja skladnost z regulativami, kot sta GDPR in HIPAA.

Prilagodljivost tiskalniške flote in trajnost

Ena izmed ključnih prednosti najema multifunkcijskega tiskalnika je tudi prilagodljivost pri upravljanju flote tiskalnikov glede na povečanje ali zmanjšanje obsega posla. S tem zlahka dosežete optimizacijo in stroškovno učinkovitost. Pogodbe o najemu zagotavljajo vselej posodobljeno opremo, kar podjetjem omogoča, da ostanejo v koraku s tehnološkimi inovacijami.

Konica Minolta si prizadeva za trajnost v celotnem življenjskem ciklu svojih izdelkov. Najem multifunkcijskega tiskalnika Konica Minolta spodbuja okoljsko odgovornost prek energijsko učinkovitega delovanja, uporabe okolju prijaznih materialov in odgovornih praks recikliranja. Naprave so certificirane po programu ENERGY STAR in vključujejo inovativne tehnologije, kot je Simitri HD toner (vsebuje biomaso), ki zmanjšuje porabo energije in ohranja izjemno kakovost tiskanja.  

Še en vidik trajnosti, ki ga zasleduje Konica Minolta, je družbena odgovornost. Zato je Konica Minolta Slovenija pristopila k projektu Zeleno srce Krasa. Po uničujočem požaru na Krasu se je zavezala, da bo pomagala pri ponovni ozelenitvi oziroma pri pogozdovanju Krasa. V sklopu projekta za vsak multifunkcijski tiskalnik posadi dve drevesi. Do sedaj so zdaj posadili že več kot 2000 dreves in z nakupom ali najemom naprav Konica Minolta lahko pomagate tudi vi.

S tem izkazujete tudi svojo zavezanost k zmanjšanju ogljičnega odtisa in ohranjanju planeta za prihodnje generacije, globalno in lokalno.


Odločitev za najem multifunkcijskega tiskalnika Konica Minolta  predstavlja strateško naložbo v uspeh podjetja.

  • Stroškovno učinkovita rešitev: Najem odpravlja potrebo po veliki začetni naložbi in ohranja vaša sredstva za druge strateške pobude. Podjetja lahko učinkovito načrtujejo stroške s predvidljivimi mesečnimi plačili.
  • Povečana produktivnost: Z zanesljivo opremo in celovitimi podpornimi storitvami lahko podjetja zmanjšajo čas nedelovanja in povečajo produktivnost.
  • Dostop do najnovejše tehnologije: Najem zagotavlja dostop do najnovejših modelov in funkcij.
  • Prilagodljivost in razširljivost: Najem omogoča prilagajanje tiskalniške infrastrukture glede na spremenljive poslovne potrebe.
  • Strokovna podpora in vzdrževanje: Servisni dogovori vključujejo proaktivno vzdrževanje, oddaljeno spremljanje in pravočasno podporo, kar zagotavlja optimalno delovanje in minimalne motnje v poslovanju.

Najem multifunkcijskih tiskalnikov Konica Minolta je optimalna izbira za podjetja, ki iščejo zanesljivo, varno in okoljsko trajnostno rešitev za upravljanje dokumentov.

Več informacij najdete na spletni strani www.konicaminolta.si (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več