Brown Bear Team (BBT)

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 89012194
Matična št.:
1871935000
Transakcijski račun:
SI56 0313 1100 0394 986
Osnovna dejavnost:
G46.740 Trgovina na debelo s kovinskimi proizvodi, inštalacijskim materialom, napravami za ogrevanje
Ustanovitelj:
Julij Slapšak

POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca

Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti posameznega proizvajalca. Poleg hitrega, stabilnega in tihega delovanja zagotavljajo vsaj 2-3kratnik življenjske dobe trgovinskega računalnika. Ko so novi, so zelo dragi in zato normalnemu uporabniku nedosegljivi.

Nakup obnovljenega računalnika POSLOVNE linije pri BBT.si je za uporabnika optimalna izbira, saj boste za ceno trgovinskega dobili odličen računalnik POSLOVNE kakovosti, z vsemi prednostmi, ki jih ta prinaša.

POSLOVNA kakovost = pameten nakup računalnika!

Zakaj je POSLOVNA linija računalnikov zagotovilo za najvišjo kakovost?

POSLOVNA linija računalnikov se ponaša z do trikrat daljšo življenjsko dobo, stabilnim in tihim delovanjem in z veliko manj okvarami v primerjavi z računalniki široke potrošne linije (to so računalniki, ki jih navadno potrošniki kupimo v trgovinah). V računalnikih HP, Dell, Lenovo iz POSLOVNE linije najdemo najkakovostnejše in med seboj vrhunsko usklajene komponente, zato so pripravljeni na stabilno delovanje v vseh pogojih dela.

Prav zaradi kakovosti izdelave se je podjetje BBT.si specializiralo za obnovo izključno boljše, POSLOVNE linije računalnikov.

20 let izkušenj + BBT kakovost = odličen nakup

Pomembno je poudariti, da je iz vseh navedenih razlogov predsodek pred nakupovanjem naših obnovljenih računalnikov odveč. Na podlagi 20 let izkušenj pri obnovi je nastal standard BBT kakovost – to za uporabnika pomeni najvišji standard obnove. Gre za proces, pri katerem vsakemu računalniku posvetijo vsaj 6 ur časa in je deležen znanja vsaj 7 strokovnjakov. Proces so v podjetju razvili sami, uporabniku pa zagotavlja, da je ob nakupu prav vsak računalnik 100 % tehnično brezhiben in deluje enako dobro kot nov. Računalnike POSLOVNE linije na sedežu v Trzinu obnavljajo, testirajo, nadgrajujejo in konfigurirajo tudi po potrebah kupca.

Ker vedo, kako se stvarem streže in so v tem poslu že dolgo, za zadovoljstvo strank skrbi hitro odziven računalniški servis in tehnična podpora, ki 95 % napak odpravi v 48 urah!

BBT.si ima tudi največjo zalogo v Sloveniji in ponuja največji nabor opreme za nakup. V ponudbi je vedno več kot 1.000 računalnikov, ki so na voljo takoj.


Vsi računalniki imajo vsaj 12 mesecev garancije, ki jo lahko za zelo ugodno ceno podaljšate na varnih 24 mesecev.


Računalnike lahko tudi najamete

Zaradi velike in konstantne zaloge računalniške opreme, pa se lahko odločite za najem računalnikov za dogodke, kot so tekmovanja, seminarji, izobraževanja in podobno. Za nekoga, ki se odloči za najem opreme, je pomemben predvsem podatek, da je najem v primerjavi z nakupom cenovno veliko bolj smiselna odločitev. Strošek je zgolj kratkoročen, računalnikov pa najamete točno toliko, kot jih tisti trenutek potrebujete. Naprave so brezhibne, poleg tega pa vam BBT.si nudi tudi tehnično podporo.

Z BBT.si ste tudi prijazni do okolja

POSLOVNA linija obnovljenih računalnikov pa ni dobra odločitev zgolj zato, ker s tem kupite zanesljivo napravo, temveč ste s tem tudi prijazni do okolja – obnovljeni računalniki so trajnosten nakup.

Največ za vaš denar!

Ko kupujemo računalnik, si vsi želimo napravo, ki nam bo služila dobro in dolgo – in točno to dobite z nakupom obnovljenega računalnika iz POSLOVNE linije pri BBT.si. Med prioritetami pri nakupu je vedno tudi cena, ki je še en as v rokavu obnovljenih računalnikov.

Odločite se za PAMETEN nakup in izberite obnovljen računalnik iz POSLOVNE linije na www.bbt.si


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Brown Bear Team (BBT)

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Brown Bear Team (BBT)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice