VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
26031493
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5449456000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 9536 341
Osnovna dejavnost:
J59.110 Produkcija filmov, video filmov, televizijskih oddaj
Ustanovitelj:
Aljozij Slak, Andrej Kajzer

Spletna trgovina VideoExpert.eu

Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše komponente za video in broadcast opremo. To se opazi pri njihovi ponudbi, ki temelji na podlagi 20-letnih izkušenj na video področju in na pred-konfiguriranih paketih, ki kupcu olajšajo izbiro in so primerni za takojšno uporabo.

Paketi so oblikovani tako, da so cenovno konkurenčni, ne da bi s tem ogrozili kvaliteto. Poskrbijo, da je izbira vedno primerna in aktualna. Sodelujejo s tehnološkimi giganti na video in broadcast področju.

Videoexpert.eu_Streaming kamera z broadcast in športnimi grafikami

Storitve

Poleg prodaje profesionalne video, cinema in broadcast opreme, imajo na izbiro pestro paleto ostalih storitev. Ukvarjajo se s sistemsko integracijo za TV studie, video produkcije in studie, ki so namenjeni izobraževanju. Njihovi svetovalci vam lahko svetujejo pri vašem projektu, bodisi pri organizaciji prostora, izbiri opreme, montaži ali o standardih na video področju.

Nudijo tudi izobraževanje za različna področja videa, cinema in TV produkcije. Za nameček pa imajo še preizkušeno ekipo, ki vodi njihovo video produkcijo.

Skrbno izbrana video oprema

Uporabniki se zlahka znajdejo na njihovi spletni strani, ki nepregledno množico izdelkov zamenja za skrbno izbiro kvalitetnih in preverjenih rešitev, ki kupcu preverjeno prinesejo več koristi in karseda najboljši izkoristek opreme. Želijo sodelovati na poti k vašem uspehu, zato nudijo le izdelke, ki so jih metodično izbrali njihovi strokovnjaki z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju profesionalne video opreme.

Sodelujejo le s preverjeni proizvajalci z dobro podporo. Trudijo se ujeti dobro razmerje med ceno in kvaliteto, ki za kupce pomeni dolgoročno uporabo video opreme. Veseli so tudi povratnih informacij, ki so ključnega pomena, da je njihova ponudba vedno aktualna za video profesionalce.

Videoexpert.eu_studijski komplet kamer

Paketi in streaming rešitve

Negotovost in zmedo pri izbiri optimalne opreme zamenjajte za profesionalno izbrane video pakete, ki jih lahko dodatno prilagodite svojim potrebam. Izkoristite njihove 20-letne izkušnje in prihranjen čas porabite za ustvarjanje video mojstrovin.

Na spletni strani ponujajo tudi izbrane rešitve za oddajanje videov v živo, preko interneta. Streaming paketi so na voljo za različne vrste uporabnikov, od najbolj enostavnih rešitev s streaming kamero pa vse do kompleksnejših sistemov za podjetja ali TV studie.

Videoexpert.eu_Playout sistem na ključ

Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.