Računalništvo, telefonija
20.03.2014 10:29
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite preveriti ali je vaš produkt pripravljen za trg?

»Pravi izziv je oblikovati produkt, ki bo ponudil pravo rešitev, na pravi način, pravi ciljni skupini, za pravo ceno in s tem postavil temelje za rast.«, pravijo. In res je!
Več informacij in prijava preko spodnjega obrazca.
Več informacij in prijava preko spodnjega obrazca.

Program CEED Go-To-Market, ki ga organizira podjetniška mreža CEED Slovenija, nadaljuje tam, kjer se podjetniške uspešnice, kot so The Lean startup, The Four Steps to Epiphany, TheStartup Owner’s Manual zaključijo – kakšne so izkušnje v praksi, kaj in kako lahko naredimo drugače v praksi pri svojem produktu.

Program CEED Go-To-Market vas v sedmih tednih pelje skozi pot razvoja produkta s trženjskega pogleda. Na vsaki fazi boste slišali izkušnje slovenskih podjetnikov, ki delajo v tujini (Miha Mikek, Jugoslav Petković, Boštjan Bregar, Boštjan Špetič, …). Prav tako boste vsak teden dobili povratne informacije investitorjev, kot so Jerry Colonna, Jim Connor in Bob Rosenschein.

Ali “Go-to-market” deluje?

Da. Dva člana CEED Go-to-market programa – Carlock in iCcode, sta bila pred kratkim sprejeta v svetovne pospeševalnike. Matej Peršolja je bil s produktom CarLock v januarju sprejet v beograjski pospeševalnik Startlabs, Aljaž Andrejaš pa s produktom iCcode v ameriški Tech Wildercatters. Matej in Aljaž sta bila jeseni člana programa CEED Go-to-market v okviru katerega sta izboljševala poslovne modele za svoje produkte.

Program vodita Matt Mayfield, ki slovenskim podjetjem pomaga pri razvoju globalnih produtkov in prodaji na tujih trgih, in Jaka Levstek, direktor D.Labs, ki predvsem londonskim startup podjetnikom svetuje pri razvoju poslovnih modelov za »web & mobile« produkte.

————————-

“Ne glede na to, ali ste mali startup z zelo omejenimi viri ali pa veliko podjetje z velikim tržnim deležem – če ne lansirate produktov na agilen in učinkovit način, preprosto tvegate preveč.” – Jugoslav Petković, ustanovitelj mimovrste=) in nosilec programa CEED Go-To-Market

“Dobiš nabor vprašanj in orodij, ki spremenijo pogled na podjetništvo, tvoj produkt in pristop do trga. Dobri predavatelji in skupina, s strani katerih ves čas dobivaš koristen feedback, hkrati pa si razširiš svojo podjetniško mrežo.” udeleženci 1. skupine CEED Go-To-Market

————————-

>> Več informacij o programu CEED Go-to-market prejmete preko spodnjega obrazca (če obrazca ne vidite, izklopite mobilni način). Pohitite, prva delavnica je že 8. aprila!


Prijavi napako v članku