Poslovne rešitve
19.09.2023 09:46
Posodobljeno 3 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi glavni direktor kranjskega podjetja Kontron je Jure Fir

Kranjsko podjetje Kontron je v petek, 15. septembra, dobilo novega glavnega direktorja. Nadzorni svet družbe Kontron je na septembrski seji na to mesto imenoval Jureta Fira. Tako bo poleg Roberta Kuzmiča, ki je na čelu podjetja od leta 2021, podjetje vodil še Jure Fir, sicer izvršni direktor poslovne enote (PE) Infrastrukturne rešitve.
Robert Kuzmič (levo) in Jure Fir. Foto: Kontron
Robert Kuzmič (levo) in Jure Fir. Foto: Kontron

Podjetje Kontron, d. o. o. s sedežem v Kranju je dobilo novega glavnega direktorja. Tako bosta podjetje še naprej vodila dva glavna direktorja. Poleg Roberta Kuzmiča bo to vlogo opravljal še Jure Fir, sicer izvršni direktor PE Infrastrukturne rešitve.

Novi glavni direktor, Jure Fir, vodilno funkcijo prevzema z 20-letnimi izkušnjami na področju informacijskih rešitev, usmerjenega vodenja ekip in odličnim razumevanjem potreb slovenskih in tujih organizacij, ko gre za optimizacijo, digitalizacijo in realizacijo zahtevnih tehnoloških projektov. Leta 2021 je bil imenovan za člana uprave nekdanje družbe S&T Slovenija, po združitvi te družbe z nekdanjo družbo Iskratel pa je kot del poslovodstva na položaju izvršnega direktorja skrbel za področje infrastrukturnih rešitev. Jure Fir je na mestu glavnega direktorja nasledil dosedanjega glavnega direktorja Saša Bergerja, ki svojo poslovno pot nadaljuje v skupini Petrol.

»S trdim delom, znanjem, proaktivnostjo in odgovornostjo do trga, naših strank, partnerjev in zaposlenih gremo naprej – usmerjeno in fokusirano kot do sedaj. Moj cilj je, da skupaj tako kot ekipa in tudi kot podjetje s pravim pristopom, strokovnostjo in naprednimi rešitvami dosegamo uspeh in tako še nadgradimo že ustvarjeno zaupanje – naših strank, partnerjev, zaposlenih ter lastnikov. Aktiven in premišljen pristop ter trdo delo vedno prinesejo dober rezultat,« je ob nastopu nove funkcije povedal Fir.

Spomnimo – slovensko podjetje Kontron, član avstrijske skupine Kontron AG, je z novim imenom in svežo celostno grafično podobo na trg stopilo 3. julija letos. Predtem je bilo največje slovensko IKT-podjetje poznano pod imenom S&T Iskratel; in sicer kot rezultat združitve dveh podjetij, nekdanjega S&T Slovenija in nekdanjega Iskratela.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kontron, d. o. o.
Za več informacij so vam na voljo pri Kontron, d. o. o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kontron, d. o. o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več