iPROM d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 83333193
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1399918000
Transakcijski račun:
SI56 0203 2005 2510 614
Osnovna dejavnost:
M73.110 Dejavnost oglaševalskih agencij
Ustanovitelj:
Dejan Struna, Simon Cetin

Digitalna odličnost, ki prepriča

iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo digitalne akcije, ki prinašajo merljive in dokazljive rezultate. S kombinacijo visoke tehnologije in najpopolnejših podatkov o vedenju potrošnikov na trgu, naročnikom omogočajo, da oglasna sporočila posredujejo pravi osebi v pravem času na pravo napravo, spletnim založnikom pa pomagajo pri povečevanju prihodkov.

Ne glede na parametre uspešnosti, njihove rešitve zagotavljajo dokazano najboljšo porabo medijskih sredstev, kar je tudi eden izmed poglavitnih razlogov, da je iPROM danes vodilna digitalna agencija za celovito rešitev komuniciranja v digitalnih medijih.

Poslanstvo in vizija

Kot svetovalno in razvojno podjetje nosijo odgovornost za razvoj stroke in so v svojem delovanju od same ustanovitve leta 1999 zavezani k neodvisnosti in transparentnosti.

Delujejo v skladu z najvišjimi globalnimi standardi kakovosti na področju tehnologije za serviranje oglasov, ciljanja, video oglaševanja, obogatenih spletnih oglasov, mobilnih oglasov in interneta stvari (IoT). Sledijo globalnim smernicam organizacije IAB, ki jih kot eden izmed ustanovnih članov tudi sooblikujejo.

Pri delu s svojimi naročniki zasledujejo visok etični standard in integriteto, strokovno in učinkovito izvedbo ter usmerjenost k rešitvam, ki prinašajo jasne, merljive in dokazljive rezultate. Po več kot dvajsetih letih praktičnih izkušenj ničesar ne prepuščajo naključju. Delajo na dolgi rok. Od nekdaj. To je iPROM.

Zaupajte individualni obravnavi in edinstvenemu znanju

Kolesje podjetja poganja ekipa izredno motiviranih posameznikov in spletnih navdušencev. Korake do cilja pa izbirajo skupaj – vedno z namenom, da naročnikom ponudijo najboljše. Ponosni so, da jim na tej poti zaupate, saj vaše uspehe doživljajo tudi kot priznanje za svoje delo.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice