3WAY d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 32217137
Matična št.:
2147483647
Transakcijski račun:
SI56 0202 1026 0288 548
Ustanovitelj:
Tomaž Vujasinović

Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM.

Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, če želite dobiti vse na enem mestu – od vzvratnega inženirstva do razvoja novih izdelkov, proizvodnje prototipov in manjših serij. Predvsem pa sledijo novim tehnologijam, podprtim z naprednimi programskimi in tehnološkimi rešitvami, ki v kratkem času ustvarijo visoko kvaliteten produkt.

Podjetje 3WAY deluje od leta 1999, tako da je njihovo delo podkrepljeno z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem. Njihovi strokovnjaki se redno udeležujejo izobraževanj v tujini in so v stalnem stiku z novostmi na področju 3D tehnologij.

Storitve, nad katerimi boste navdušeni

Vzvratni inženiring: postopek, s katerim iz skeniranega 3D modela pridobijo CAD model. Za lažje razumevanje: vzvratni inženiring tako omogoča enostavno reprodukcijo predmeta, za katerega nimate 3D modela.

3D skeniranje: govorimo o najhitreje rastoči 3D tehnologiji. S pomočjo 3D skeniranja predmet digitaliziramo, kasneje pa se to uporabi za kontrolo kakovosti, vzvratni inženiring ali kot surovec v CAM programih.

3D printanje: s 3D printerji lahko izdelamo, kar želimo. Domači pripomočki, zahtevni kosi za industrijo, prototipi in serijski izdelki – možnosti so skoraj neskončne. Printamo lahko skoraj katere koli oblike. Pri 3D printanju se v različnih oblikah odlagajo plasti materiala, od tradicionalnih proizvodnih tehnik pa se razlikuje v tem, da se predmeti pri tradicionalnih tehnikah večinoma izdelujejo ravno nasprotno – z odstranjevanjem materiala (z rezanjem, vrtanjem …).

Uporabljajo 3D printerje tehnologij in znamk:

 • FDM (MakerBot in Shining 3D)
 • SLA/DLP (Photocentric3D)

V sodelovanju s partnerji zagotovijo tudi:

 • 3D printanje kovine (Shining 3D)
 • SLS (Shining 3D)

Razvoj izdelka je ključnega pomena. Posebej v industriji, kjer se stvari dnevno spreminjajo. Produkte stalno izboljšujejo, njihov izbor pa se stalno veča. S pravim pristopom in rešitvami, izdelek razvijejo hitro in kakovostno.

Kontrola kakovosti je zelo pomemben del procesa, saj brez nje izdelki izgubijo svojo vrednost. Le z redno kontrolo kakovosti boste lahko povečali svoj posel in dobiček.

Ni 3D printanja brez 3D programov

S 3D programi se izvaja proces 3D modeliranja. To je ustvarjanje matematične predstavitve 3D predmeta oziroma modela. Skozi proces 3D modeliranja dobimo komponento (part), s katero pripravimo sestav (assembly). Pripravljen CAD model lahko izvozimo v 3D printer, CAM programsko opremo ali pripravimo 2D dokumentacijo (delavniška in sestavna risba).

V podjetju 3WAY uporabljajo vrsto programov, kot so:

 • hyperMILL
 • THINKDESIGN
 • GEOMAGIC DESIGN X
 • GEOMAGIC CONTROL X
 • THINKLINE ELEKTRODE
 • GEOMAGIC FREEFORM
 • POINTMASTER
 • PARTSOLUTIONS

Več o programih najdete TUKAJ.

Od vstopnih do profesionalnih 3D printerjev

Na spletni strani 3way.si boste seveda našli pestro izbiro namiznih in industrijskih 3D printerjev za vsakogar – od vstopnih do visoko tehnoloških produkcijskih 3D printerjev.

Namenjeni so tako za uporabo v avtomobilski industriji, orodjarstvu in letalski industriji kot za domačo uporabo, uporabo v medicini, zobozdravstvu in izobraževanju.

3D skenerji za vsakogar

V podjetju 3WAY zagotavljajo profesionalne in dostopne rešitve 3D skeniranja – tako vstopne kot visoko natančne, metrološke 3D skenerje.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja 3WAY d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 3WAY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice