Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
49570889
Matična št.:
6913954000
Št. zaposlenih:
2
Transakcijski račun:
SI56 0232 1166 6520 775
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Mitja Mihelič

Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in programske opreme za upravljanje računalniških sistemov. Slovensko podjetje Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p., z več kot 15-letnimi izkušnjami na področju informacijske tehnologije strankam nudi programiranje po naročilu, vzdrževanje strojne opreme in razvoj ter načrtovanje informacijskega sistema.

IT podjetja slovijo po odpravljanju tehničnih težav, vendar v ozadju skrbijo za številne funkcije. Od nastavitve in vzdrževanje računalnika do programiranja v različnih programskih kodah, IT podjetje močno vpliva na podjetje in njegove stranke.

Razvoj aplikacij po naročilu

Ne glede nato, ali gre za življenjsko pomembno aplikacijo, poslovno aplikacijo, mobilne igre, je oblikovanje mobilnih aplikacij velik izziv, zlasti ker mora preživeti med milijoni drugih obstoječih aplikacij. Uporabniki so programirani tako, da jih privlačijo barve in ambient. Zato ima oblikovanje poleg razvoja aplikacij ključno vlogo pri privabljanju potencialnih uporabnikov.

Pri podjetju mITch se zavedajo obsega izziva, s katerem se spopadajo. Pri izdelavi programskih rešitev za Windows in Android okolje, je kriterij oblikovanja in izgleda vedno na prvem mestu. Vsaka stranka ima svoje želje, kar zahteva veliko prilagodljivosti in tudi znanja, kar pa je le dodatna motivacija za strokovnjake podjetja mITch. Na zahtevnem trgu jim je uspelo pripraviti kar nekaj priročnih aplikacij:

  • Moj urnik – namenjena za mlajše generacije, še šoloobvezne otroke
  • Loto in EuroJackpot – Android aplikacija za igre na srečo
  • KlicIS – CRM za potrebe klicnih centrov
  • NakladIS – aplikacija za hiter in preprost izračun prostornine okroglega lesa. Z le nekaj kliki lahko vnesete podatke o izmerjeni hlodovini na delovni nalog, ki ga samodejno oblikuje aplikacija. Izpolnjen nalog lahko tudi natisnete prek Wi-Fi Direct tiskalnika.

WoodScout2021 je prenovljena in nadgrajena aplikacija NakladIS z možnostjo vnosa dodatnih parametrov, ki so potrebni za pravilen vnos naklad hlodovine (prevoznik, nakladalec, registrska številka kamiona in prikolice, kraj naklade ali razklade, razdalja …). Dodanih je več vrst izpisov: prevzemnica, dobavnica, specifikacija, ki jih je možno natisniti na termalne tiskalnike Zebra, Rongta in podobno. Podatke o nakladi lahko iz Android naprave prenesete v MySQL bazo. S pomočjo Windows aplikacije NakladIS pa lahko vse naklade pregledujete, izpisujete ali filtrirate.

IT podpora za vse vrste podjetij

Njihova glavna dejavnost pa ni samo razvoj in programiranje v različnih okoljih, ampak tudi razvoj in načrtovanje informacijskega sistema v celoti, od vzpostavitve baze podatkov, gostovanja MySQL baz do izdelave končne aplikacije.

Poleg programiranja v več programskih jezikih in okoljih, skrbijo tudi za vzdrževanje strojne opreme, njeno čiščenje in nadgradnjo ter menjavo različnih računalniških komponent. Izberete lahko med tremi paketi vzdrževanja:

OsnovniProPremium
do 5 računalnikovdo 10 računalnikovdo 25 računalnikov
pregled na zahtevopregled na zahtevopregled na zahtevo
neomejena pomoč na daljavoneomejena pomoč na daljavoneomejena pomoč na daljavo
svetovanje o nadgradnjahsvetovanje o nadgradnjahsvetovanje o nadgradnjah
/redni mesečni preglediredni mesečni pregledi
/1 x letno varnostna kopija1 x mesečno varnostna kopija

Več o storitvah podjetja mITch lahko izveste na njihovi spletni strani ali na info@mitch.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.