RITTAL d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 95343849
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1328450
Transakcijski račun:
SI56 2900 0000 3305 326
Osnovna dejavnost:
G46.740 Trgovina na debelo s kovinskimi proizvodi, inštalacijskim materialom, napravami za ogrevanje
Ustanovitelj:
Rittal GmbH

Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote

To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec.

Rittal zgodba

Prihodnost Rittala se je rodila že leta 1961. Z idejo, ki še danes navdihuje celotni Rittalov razvoj in je prisotna oz. vidna v številnih njihovih izdelkih in celotnih produktnih rešitvah po vsem svetu – od stikalnih omar do podatkovnih centrov.
To je ideja o standardizaciji. Ideja, da o končnih rešitvah razmišljajo že od samega začetka zasnove in jo skozi nadaljnje procese načrtovanja le še dopolnjujejo in izboljšujejo.

Od svoje ustanovitve se je Rittal nenehno razvijal v vodilnega globalnega ponudnika sistemskih ohišij, opreme za distribucijo električne energije, klimatskih naprav, IT infrastrukture ter programske opreme in storitev.
Iz majhnega je zraslo veliko. Rittal je mednarodno podjetje in je največje izmed sedmih podjetij v skupini Friedhelm Loh Group. Rittal ima 12 proizvodnih obratov, 96 hčerinskih podjetij in 12.100 zaposlenih širom sveta. Več informacij najdete na njihovi spletni strani.

Danes vam “Rittal – The System.” ponuja dovršeno in usklajeno sistemsko platformo. Omenjena platforma združuje inovativne proizvode, inženirske rešitve za prihodnost in servisno mrežo, razvejano po vsem svetu, za najrazličnejše zahteve in potrebe. In vse to v različnih gospodarskih panogah – od strojegradnje in avtomobilske industrije, pa vse do IT infrastrukture.

Podjetje Rittal d.o.o., Letališka cesta 16, SI-1000 Ljubljana, ki na slovenskem trgu zastopa in prodaja celotni prodajni programa RITTAL GmbH & Co. KG, Postfach 1662, 35726 Herborn iz Nemčije, svojim kupcem ponuja:
• Elektro ohišja
• Električne razvode
• Klimatizacijo za ohišja
• IT infrastrukturo
• Orodja in naprave za avtomatizirane proizvodnje procese
• Programsko opremo in servis

Združujejo industrijo in IT

Tam, kjer se stikata industrija in IT infrastruktura, Rittal ponuja popolno rešitev.

Širše slike nikoli ne izgubljajo izpred oči. Skupaj z vodilnima ponudnikoma programske opreme, blagovnima znamkama Eplan in Cideon, si močno prizadevajo za racionalizacijo in industrializacijo celotne proizvodne verige nizkonapetostnih panelov in stikalnih naprav: od inženiringa, nabave in proizvodnje do obdelave in storitev. Skrivnost njihovega uspeha so kakovostni, brezhibni podatki, kot pomoč pri načrtovanju predhodne izdelave digitalnega dvojčka, izdelka ali produktne rešitve. To prihrani čas in denar v procesu ustvarjanja dodane vrednosti, pomaga odpraviti napake in trajno poveča vašo produktivnost.

Rittal lahko zagotovi popolnoma ustrezne IT in OT rešitve glede na vaše potrebe in zahteve. Še več, njihova IT platforma in modularni sistemski inženiring vam bosta pomagala hitro in enostavno obvladati vse IT scenarije, od namestitve posamezne komunikacijske ali strežniške omare do robnih in velikih podatkovnih centrov.
Kadar imate potrebo po obdelavi in shranjevanju podatkov v realnem času, hkrati pa morate zagotoviti varnost, suverenost in dodano vrednost s svojim storitvam, imajo za vas rešitev na ključ v obliki oblačnega robnega podatkovnega centra ONCITE.

VX IT in TX mrežna ohišja so nova generacija Rittalovih IT ohišij, ki ponujajo rešitve za vse omrežne in strežniške aplikacije. Ne glede na to, ali potrebujete komunikacijsko ohišje za namestitev posameznega mrežnega stikala ali strežniška ohišja za rešitve robnih podatkovnih centrov, kolokacij ali za velike podatkovne centre. V vseh primerih so nova VX IT in TX mrežna ohišja idealna platforma za izgradnjo sodobne IT infrastrukture in rešitev specifičnih potreb.

Nova VX IT in TX sistemska ohišja in sistemski dodatki temeljijo na modularnem konceptu. Za lažjo izbiro želenih ohišij je uporabniku na voljo spletni konfigurator, ki hitro in enostavno vodi do rešitve, prilagojene vašim individualnim zahtevam.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja RITTAL d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RITTAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice