SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 54136598
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1537458000
Transakcijski račun:
SI56 0201 1008 9714 732
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Selectium Enterprise LTD

Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). Tudi če le bežno spremljamo svet tehnologije, vemo, da gre za tehnološko podjetje s širokim portfeljem kakovostnih rešitev, storitev in produktov na področju informacijske tehnologije, ki uporabnikom pomaga pri optimizaciji IT okolij.

Selectium Adriatics d. o. o. trgu ponuja inovativne tehnologije prihodnosti, ki organizacijam omogočajo transformacijo na hibridno infrastrukturo, zaščito in upravljanje s poslovnimi podatki, kar prispeva k višji produktivnosti in nujno potrebni agilnosti na trgu, brez česar si resnega poslovanja podjetja danes več ne moremo predstavljati.

Neskončen portfelj rešitev

Njihov portfelj rešitev seže od upravljanja IT infrastrukture, računalništva in strežnikov do naprednih rešitev za shranjevanje podatkov in podobno.

Podjetjem nudijo rešitve za vpogled v podatke podjetja kjerkoli in kadarkoli, tudi s pomočjo umetne inteligence in storitev v oblaku. Prav tako se zavedajo, da infrastruktura, aplikacije in varnostne rešitve interneta stvari (IoT) ustvarjajo nove izkušnje, ki so posledica zbranih podatkov in spodbujajo pametnejše delovanje.

Varnost je izjemnega pomena

Danes se vse bolj zavedamo, da je varnost izjemnega pomena. Preprečevanje groženj, njihovo odkrivanje in možnost obnove so v nekaterih primerih ključni dejavniki za obstoj podjetja. V podjetju Selectium Adriatics bodo poskrbeli za vaš miren spanec.

HPE zagotavlja vso potrebno infrastrukturo, povezano z najnovejšimi rešitvami, ki bodo poskrbele za to, da bo v podjetju vse potekalo nemoteno. Del tega je tudi neprekinjeno poslovanje in spopadanje z najzahtevnejšimi izzivi IT okolja.

Vstopite v prihodnost že danes

S storitvami HPE boste premostili vrzel med digitalno vizijo in resničnostjo, pospešili digitalno preobrazbo podjetja ter pridobili strateškega partnerja in operativno podporo, ki ju potrebujete. S HPE pointnext Services vam s kar 23.000 strokovnjaki po vsem svetu zagotavljajo, da ostanete korak pred trendi s preoblikovanjem tehnologije in racionalizacijo ter avtomatizacijo poslovanja, tako da se bodo vaši zaposleni lahko posvetili inovacijam. Izkoristite podatke podjetja kar najbolje, preizkusite nove poslovne modele in se izognite grožnjam. Vstopite v prihodnost že danes.

Novice o svojih rešitvah predstavljajo tudi v BLOGU, kjer boste vedno lahko našli kaj svežega in zanimivega.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice