ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Diamantni partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 51176785
Matična št.:
2147483647
Transakcijski račun:
SI56 0292 4026 2832 164
Osnovna dejavnost:
M70.220 Drugo podjetniško in poslovno svetovanje
Ustanovitelj:
GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE

DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih izkušenj in primerov dobrih praks na lokalni, regionalni in mednarodni ravni; predlaga vladi in omogoča dostop do podatkov za spodbujanje podjetništva.

DIH Slovenije je osrednja nacionalna točka za zagotavljanje, povezovanje in podporo poslovnih in tehnoloških znanj, tehnologij, eksperimentalnih in pilotnih okolij, najboljših praks, metodologij in drugih dejavnosti, ki so potrebne, da se slovenski industriji omogoči izgradnja digitalnih kompetenc, inovacij modelov in procesov; ki podpirajo njihovo digitalno preobrazbo in dvigujejo njihove konkurenčne prednosti, ki temeljijo na digitalnem. Med-sektorsko in multidisciplinarno partnerstvo (univerze, raziskovalne in poslovne ustanove, podjetja, ponudniki IKT in organizacije za podporo podjetjem) gradijo ekosistem za trajnostno kratkoročno in dolgoročno podporo te vizije.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice