BONAJO d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 91517214
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2147483647
Transakcijski račun:
SI56 1010 0004 8687 302
Osnovna dejavnost:
G46.190 Nespecializirano posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov
Ustanovitelj:
Bogdan Jordan

Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, zvočnikov ter ostale multimedije in računalniške opreme v vseh oblikah.

Njihovo poslanstvo je omogočiti slovenskim potrošnikom dostop do visokokakovostne tehnično-elektronske opreme priznanih evropskih in svetovnih blagovnih znamk. Želijo skrajšati dobavno pot od proizvajalca do kupca, kar jim je uspelo z lastnim uvozom, logistično dodelano dostavo in dolgoletnimi partnerstvi s proizvajalci.

Bonajo: najmodernejša potrošniška elektronika

V zadnjem desetletju so podjetja pospešeno vlagala v robotiko in umetno inteligenco. Kaj kmalu so ugotovili, da so razvili tehnologijo, ki je primerna tudi za potrošnike. Med vsemi avtomatiziranimi izdelki izstopajo predvsem pametni robotski sesalniki in čistilniki oken. Skupaj s partnerjem MAMIBOT je podjetje Bonajo omogočilo dostop in nakup pametnih naprav tudi povprečnim slovenskim potrošnikom. Še več, roboti so postali nepogrešljiv pripomoček za čiščenje, predvsem po zaslugi hibridne zasnove, ki omogoča sesanje, pomivanje in tudi brisanje tal.

bonajo-genesis-računalniška-oprema

GENESIS – računalniška oprema s stilom

Igričarska industrija je več 100 milijardna industrija, ki si zasluži dostojnega predstavnika na področju distribucije računalniške opreme. Združili so moči z blagovno znamko Genesis in pripravili nepozabno ponudbo gaming opreme in pripomočkov. Dolgoletne izkušnje na področju trženja in distribucije so jim omogočile, da so pokrili vse spektre potrošniških potreb, od igralnih ploščkov, gaming stolov do tipkovnic in računalniških mišk.

Avdio oprema za vsakogar!

Slovensko podjetje je uradni zastopnik poljskega podjetja MANTA, ki je leta 2007 prejelo naziv evropskega tržnega voditelja. Ob istem času pa so bili njihovi produkti oklicani za najbolj priljubljene na trgu. Odlikuje jih kvalitetna izdelava in cenovna dostopnost, kar potrjujejo z garancijo, pooblaščenim servisom, zagotovljenimi rezervnimi deli in strokovno tehnično pomočjo. V njihovem širokim portfeljem izdelkov najdemo kakovostno avdio in video opremo, športne kamere, električne skiroje, polnilce in tudi pametne nosljive naprave.

Pametne ure in zapestnice, ki jih boste nosili FOREVER

Pametna nosljiva tehnologija je zacvetela v zadnjih letih, pravi vrhunec pa je doživela v letu 2020, ko je bilo osebno zdravje v ospredju vsakega posameznika. Bonajo je slovenskim potrošnikom zagotovil trajnostne pametne ure in zapestnice FOREVER, ki opravičujejo svoje ime z dolgo življenjsko dobo in večnamensko uporabo.

bonajo-forever-zvočniki-bluetooth

PLATINET – čistoča vedno na dosegu rok

Sesanje je ključnega pomena za vzdrževanje čistih in vabljivih prostorov. Kopičenje umazanije, prahu, bakterij in plesni ne vpliva samo na vonj vašega doma, ampak tudi na vaše zdravje. Monotono opravilo pa lahko pohitrite s PLATINET ciklonskimi ali akumulatorskimi sesalniki, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Blagovna znamka PLATINET zagotavlja široko ponudbo izdelkov za dom, vrt, prosti čas ter aktivni življenjski slog.

Več o najnovejši tehnologiji in potrošniški elektroniki najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja BONAJO d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BONAJO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice