ANNI d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 10456317
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5330319000
Transakcijski račun:
SI56 0292 2001 6713 095
Osnovna dejavnost:
C26.200 Proizvodnja računalnikov in perifernih naprav
Ustanovitelj:
Matičič Andrej

Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj so v tem času uspeli svoj položaj na trgu močno utrditi, njihovo ime pa je v računalniškem svetu prepoznavno.

Uspelo jim je z veliko mero lastnega znanja, s strateškimi povezavami in dobro izbranimi poslovnimi partnerji. Pa tudi brez predanih sodelavcev bi bilo vse to težko doseči. Po tej poti uspeha bodo hodili še naprej!

Prodaja

Ukvarjajo se s prodajo računalniške in IKT-opreme največjih svetovnih proizvajalcev. Visoko usposobljeni in izkušeni prodajniki skrbno prisluhnejo potrebam vsake stranke ter ji skladno z željami oblikujejo ugodno ponudbo.

Poslovnim strankam in podjetjem svetujejo pri implementaciji zahtevnejših rešitev ter pri morebitnih večjih projektih nabave ali prenove računalniškega okolja. Zavedajo se, da je uporabniška izkušnja pri prodaji še kako pomembna, zato prodajalci stranko vedno pričakajo z nasmehom, svoje delo pa opravijo hitro in učinkovito.

Uporabnikom je 24 ur na dan, vse dni v letu za hitra naročila izdelkov in storitev na voljo tudi spletna trgovina anni.si.

IT rešitve

Ekipa certificiranih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami bo poskrbela za vaše zanesljivo in varno IT okolje.

Zaupajo jim podjetja, ki se zavedajo pomembnosti nemotenega poslovanja. Njihova dejavnost obsega razvoj IT okolij, implementacije visoko razpoložljivih IT okolij, žična in brezžična omrežja, rešitve za izdelavo varnostnih kopij in arhiviranja, implementacije požarnih pregrad naslednje generacije in vzdrževanje IT infrastrukture v režimu 24/7 ali 8/5 z zagotovljenimi odzivnimi časi.

Kibernetska varnost v poslovnih okoljih

Z izkušeno ekipo strokovnjakov pomagajo pri odkrivanju ranljivosti in slabosti obstoječih sistemov. Na podlagi ugotovitev predlagajo ustrezne varnostne rešitve za zaščito pred naprednimi kibernetskimi napadi.

Pri izvedbi projektov se zanašajo na tehnološkega partnerja Panda Security, globalnega ponudnika varnostnih rešitev v oblaku, s katerim imajo sklenjeno sodelovanje za področje Slovenije, Češke, Slovaške, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Panda Security je prva razvila inovativno tehnologijo na osnovi oblačnih storitev, ki lahko samodejno analizira in razvrsti na tisoče novih vzorcev zlonamerne programske opreme vsak dan.

Servis računalniške opreme

ANNI-jev servis računalnikov in opreme ima bogato tradicijo, saj deluje že od leta 1990. Dolgoletne izkušnje so ekipi serviserjev ponudile številne izzive, zato so danes kos tudi najbolj zahrbtnim računalniškim težavam. Njihovo znanje in kompetence na najrazličnejših področjih dokazujejo tudi številni certifikati in izobraževanja.

Servis ANNI se lahko pohvali tudi z nekaterimi inovativnimi storitvami, kot na primer »Preskoči vrsto« in »Servis računalniške opreme na domu«.

Reševanje podatkov

Nudijo storitev naprednega reševanja podatkov iz najrazličnejših nosilcev in medijev. Z najsodobnejšo opremo lahko poskrbijo tudi za diske, ki ne dajejo nobenih znakov življenja ali pa so fizično močno poškodovani.

Med storitvami bodo stranke našle tudi obnovo/restavriranje podatkov iz večdiskovnih sistemov RAID, obnovo pozabljenih ali izgubljenih gesel in druge podatkovne storitve. Med inovativnimi novimi možnostmi pa v ANNI-ju pripravljajo tudi storitev prevzema okvarjene naprave ali medija na lokaciji stranke.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja ANNI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice