Računalništvo, telefonija
28.02.2005 17:06
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prvi storitveni portal – www.estoritve.si

Želite imeti grafološko analizo vaše pisave, najeti stanovanje, kupiti pohištvo, izdelano po naročilu ali mogoče potrebujete samo pomoč pri načrtovanju notranje opreme? Vse in še več je moč najti na brezplačnem storitvenem portalu www.estoritve.si, ki omogoča enostaven pregled ponudb podjetij in iskanje najugodnejšega izvajalca preko borze storitev. Podjetja, ki opravljajo dejavnost, po kateri se povprašuje, so nato obveščena po elektronski pošti ter lahko oddajo ponudbo, mi pa izberemo najustreznejšo.
Na spletni strani je možen tudi pregled javnih razpisov, iskanje zaposlitev, objava malega oglasa ali prijavljanje na prireditve. Podjetja in posamezniki lahko objavimo svoje povpraševanje oziroma ponudbo tudi v angleškem jeziku, na angleški različici portala www.businessinsi.com, ki je namenjena tujcem.
Podjetje E-storitve je bilo sicer ustanovljeno v okviru Ljubljanskega podjetniškega inkubatorja, ki omogoča študentom prehod v podjetništvo in uresničitev izvirnih poslovnih idej. Podjetje želi malim in srednjim podjetjem ponuditi poceni in enostaven prehod na elektronsko poslovanje z rešitvami, ki jih bodo razvijali.


Prijavi napako v članku