SMART COM d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 82796998
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5315727
Transakcijski račun:
SI56 0310 4100 5822 877
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Zdenka Remškar, Jure Remškar, Filip Remškar

Smart Com udejanja vaše vizije

Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na vprašanje nudi podjetje Smart Com.

V Smart Comu z ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov, najsodobnejšo informacijsko tehnologijo in več kot 30-letnimi izkušnjami, ki jim prinašajo razumevanje specifičnosti sveta IKT, ustvarjajo rešitve in storitve za celovito reševanje tehnoloških, procesnih in poslovnih zahtev na področju kibernetske varnosti in naprednih omrežij, ki temeljijo na mehanizmih umetne inteligence.

Uresničujejo vizije in rešujejo izzive IKT organizacij in institucij, saj razumejo izzive različnih gospodarskih panog. Spoznanja, ki so jih prinesla dolgoletna sodelovanja z najrazličnejšimi uporabniki, so njihova prednost.

Nastopajo v vseh fazah, od analize, zamisli tehnološke rešitve do načrtovanja, implementacije, vzdrževanja in upravljanja storitev. Ključ do uspeha je poznavanje naročnika, njegovih izzivov in poslovnih procesov.

Poslanstvo in vizijo podjetja uresničujejo s krepitvijo dolgoročnih poslovnih povezav in partnerskih odnosov na področju razvoja, izobraževanja, storitev in trženja.

Smart Com rešitve in storitve

Pohvalijo se lahko z ekipo strokovnjakov, ki uvaja in razvija sistemske informacijsko-komunikacijske rešitve s področja kibernetske varnosti in naprednih omrežij za različne gospodarske panoge.
Rešitve in storitve pripravljajo po meri naročnika in uporabljajo inovativne pristope ter preverjanje najnovejše tehnologije. Tako zagotavljajo enostavno upravljanje kompleksnih omrežij, zmanjšanje stroškov poslovanja ter spremljanje in izboljšanje učinkovitosti in varnosti informacijsko-komunikacijskih sistemov za neprekinjeno poslovanje.

Vzpostavljena imajo partnerstva s svetovnimi tehnološkimi veljaki:
– Juniper Networks
– Extreme Networks
– NOKIA
– Trend Micro
– SOPHOS
– Gigamon
– Nozomi Networks
– Vectra
– Pulse Secure
– Wallix
– Broadcom …

Naročite se na Varnostni mesečni e-novičnik …

… in si zagotovite ažurno spremljanje dobrih praks, trendov, praktičnih nasvetov in ekskluzivnih strokovnih vsebin s področja kibernetske varnosti, ki jih pripravljajo njihovi najboljši strokovnjaki -> PRIJAVA


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SMART COM d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice