DATALAB SI d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 99654717
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2147483647
Transakcijski račun:
SI56 0510 0801 4810 534
Osnovna dejavnost:
J62.090 Druge z informacijsko tehnologijo in računalniškimi storitvami povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Gaber Cerle, Andrej Martelj

Datalab tehnologije

Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost vaših poslovnih procesov, pridobite nadzor in uresničite zastavljene cilje.

PANTHEON rešitve za vsako podjetje

Genialnost poslovnega sistema PANTHEON je njegova prilagodljivost, ne glede na gospodarsko panogo ali velikost podjetja. Cilji so isti: zmanjšati stroške, optimizirati delovne procese in povečati dobiček.

Ste majhno podjetje le z nekaj zaposlenimi? Spletni poslovni program PANTHEON Web je namenjen prav vam. Program omogoča hitro in enostavno izdajanje ali prejemanje računov. Kupce in dobavitelje lahko uvozite iz baze AJPES, s čimer zmanjšate možnosti morebitnih napak pri vnosu podatkov. S PANTHEON Web imate nadzor nad vsemi dokumenti in opravili, ki so varno shranjeni v arhivu. Do njih po zaslugi oddaljenega dostopa lahko dostopate od kjerkoli, preko tablice, telefona ali računalnika. Vse, kar potrebujete je internetna povezava.

Datalab_PANTHEON_web_light_spletno_poslovanje
Spletni poslovni program PANTHEON Web je dober primer raznolikosti PANTHEON poslovnega sistema. V podjetju Datalab so pripravili še druge rešitve glede na potrebe naročnikov:

PANTHEON Small Bussiness: poslovni program za mala podjetja, manjša d.o.o. ali start-up podjetja, ki obetajo veliko. PANTHEON vam prihrani čas pri računovodskih nalogah in tako poveča produktivnost.
PANTHEON Enterpise: poslovni sistem za hitro rastoča srednje velika podjetja omogoča popoln vpogled v vaš sistem za nemoteno poslovanje.
PANTHEON Manufacture: program za celovito vodenje proizvodnje, od nadzora surovin do končnega izdelka.
PANTHEON Retail: za enostavno vodenje blagajniškega poslovanja preko spletne blagajne, mobilnih rešitev in drugih naprednih storitev.

Program so dodatno razširili in prilagodili za delo v veleprodaji, javnem sektorju, veterini in kmetijstvu. PANTHEON poslovni sistem se prilagodi glede na uporabnika in njegovo vlogo v podjetju.

Ste računovodja? Napredni ERP informacijski sistem nudi premišljene avtomatizme in specifične nastavitve za hitrejše delo.

Vodite svoje podjetje? PANTHEON vam omogoči vpogled v zakulisje dogajanja. Kadarkoli si lahko ogledate stanje podjetja, poročila ali opravite pregled denarnega toka.

Dosežki in priznanja

Skupaj s široko mrežo partnerskih podjetij, Datalab tvori enega najhitreje rastočih podjetniških grozdov v JV Evropi. Je tudi edino tehnološko podjetje, ki kotira na Ljubljanski borzi. Za svoje dosežke je med drugim prejelo prestižne nagrade Silver European Seal of Excellence 2008 na CeBit-u, zlata Najboljša e-rešitev in srebrno Najboljše e-podjetje.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja DATALAB SI d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DATALAB SI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice