BIROMATIK NT d.o.o.

Bronasti partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 61215961
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6536069000
Transakcijski račun:
SI56 0451 5000 2232 478
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Miran Jeler, Danijel Meklav

Storitve podjetja Biromatik NT

Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede na velikost, ima svoje specifike, ki jih z veseljem implementirajo.

Poleg kakovostnih programskih rešitev, BIROMATIK NT uporabnikom ponuja tudi svetovanje, tehnično podporo, izobraževanje ter vzdrževanje programske in strojne opreme.
BIROMATIK NT ima izkušnje z raznovrstnimi tehnologijami in arhitekturami (področje velikih podatkovnih baz MS SQL, Oracle …) ter z raznovrstnimi razvojnimi orodji, od Delphija do najnovejših Microsoftovih .NET tehnologij.

eTM sistem za evidentiranje delovnega časa

Eden izmed njihovih najpomembnejših produktov je sistem za evidentiranje delovnega časa eTM. Več kot 10-letne izkušnje v različnih podjetjih, šolstvu, zdravstvu, javni upravi in gospodarstvu ter nenehen razvoj zagotavljajo celovito rešitev evidentiranja in spremljanja delovnega časa.

Biromatik-evidentiranje-delovnega-casa

Osnova sistema eTM so storitve v oblaku, ki se preko različnih odjemalcev uporabljajo na mobilnih napravah in računalnikih. Po skoraj desetih letih inovativnih pristopov in nenehnega izboljševanja, najdemo eTM rešitev v skoraj vseh vrstah ustanov (proizvodnja, bolnišnice, izobraževalne ustanove, javni sektor).

eTM odlikuje velika sposobnost integracije v obstoječe sisteme ter odprtost, ki omogoča drugim sistemom uporabo podatkov in storitev. Celotna rešitev je v oblaku. Namestitev ni potrebna, ni nadgradenj, zato je strošek sistema skozi leta bistveno nižji. Uporabnik se lahko sproti odloča, katere storitve bo uporabljal. Možna je enomesečna preizkusna doba sistema.

Biromatik eTM sistemi

Osnovne funkcionalnosti sistema:
• Evidentiranje delovnega časa (telefon, računalnik, registrator)
• Planiranje delovnega časa (mesečno, tedensko)
• Spremljanje opravljenega dela (delovni nalogi, opravila)
• Zajemanje opravljenega dela na terenu
• Potni nalogi, sledenje vozil
• Rezervacija službenih vozil
• Naročanje in obračun malic
• Integracija v ostale sisteme podjetja ERP, pošta.

Vizija

Poslovna vizija družbenikov je naprej slediti najsodobnejšim trendom na področju informacijske tehnologije ter svojim uporabnikom ponujati celovite in kakovostne programske produkte.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja BIROMATIK NT d.o.o.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice