DOMINATUS d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 10899049
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3567958000
Transakcijski račun:
SI56 6100 0001 0334 921
Osnovna dejavnost:
J63.120 Obratovanje spletnih portalov
Ustanovitelj:
Jaka Arh, Jure Adlešič, Uroš Okorn

Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da se vaša spletna stran v Googlu, pa tudi v drugih iskalnikih prikaže na čim višji poziciji, po možnosti na prvi strani.

Brez analize spletne strani in izbora ključnih besed, torej optimizacije spletne strani, lahko pozabite na prva mesta v iskalnikih. S tem namreč naredite spletno stran privlačno za iskalnike in ljudje vas bodo našli.

Med prvimi zadetki v iskalnikih se lahko torej pojavite z optimizacijo spletne strani ali pa s plačanim oglaševanjem. V podjetju Dominatus nudijo oboje. Poleg tega nudijo tudi vzdrževanje spletnih strani, tako da jih pregledujejo, izdelujejo varnostne kopije, posodabljajo, upravljajo z vsebino …

Kaj je optimizacija spletne strani?

Bistvo pri optimizaciji spletne strani (SEO) je, da vsebino prilagodimo iskalnikom tako, da se spletna stran med zadetki prikaže na prvih mestih. Pri tem so zelo pomembne ključne besede, ki jih stranke vpisujejo v iskalnik. V podjetju Dominatus vedo, kaj uporabniki iščejo, s tem pa imajo tudi orodje, ki bo vašo spletno stran v Googlovem iskalniku potisnilo v ospredje.

Je to res takšna znanost? Zakaj tega ne bi mogel narediti sam?

Brez predznanja in izkušenj na tem področju tega raje ne počnite. Dominatus vam zagotavlja, da bo vaša stran z njihovim posegom uspešnejša. Če boste to počeli sami, lahko naredite več škode kot koristi.

Je vsebina pomembna?

Uroš Okorn, eden od lastnikov podjetja Dominatus poudarja, da je najbolj pomemben prav vsebinski del. Tudi v svojih predavanjih pravi, naj bo vsebina predvsem kvalitetna. Vsebina mora odgovoriti na vprašanje, ki ga išče uporabnik spleta.

Zakaj mi je ob prenovi spletne strani padel obisk?

V podjetju Dominatus pravijo, da prenova in selitev spletne strani na drugo domeno pogosto nista izvedeni pravilno. Podjetja na primer pozabijo na preusmeritve in strani, ki so bile sicer prej na visokih mestih v iskalnikih, izginejo. Za to je treba že prej ustrezno poskrbeti.

Je uporabniška izkušnja za optimizacijo pomembna?

V zadnjih letih sta uporabniška izkušnja in optimizacija vedno bolj povezani. Tudi Google je pozoren na to, kako zadovoljni so uporabniki spletne strani in kako dolgo na njej zdržijo.

Katere strani so tiste, ki imajo najbolj relevantne informacije glede optimizacije spletnih strani?

V podjetju Dominatus poleg njihove www.optimizacija-strani.info izpostavljajo še dve, ki bosta nudili odlične informacije za vse, ki se z optimizacijo spletnih strani ne ukvarjajo profesionalno. To sta https://moz.com/ in http://searchengineland.com/.

Kaj naj naredim, če bi rad optimiziral spletno stran, pa nimam ne znanja in ne časa za to?

Obrnite se na podjetje Dominatus prek elektronske pošte info@dominatus.si, lahko pa tudi prek spletne strani ali pokličite na telefonsko številko 041 225 685.

V podjetju Dominatus nudijo tudi izdelavo spletnih strani. Zakaj bi se odločil prav zanje?

Če se odločate za izdelavo nove spletne strani, je to odlična rešitev, ker je vsekakor priporočljivo, da je vse delo že v začetku usmerjeno tudi v optimizacijo. Tako bo kasneje s tem manj dela.

Kaj pa reference?

V podjetju Dominatus so pri povečanju prodaje pomagali že več kot 100 podjetjem. Med njihovimi strankami so tako velika kot mala podjetja, kar priča o tem, da so kakovostni, pa vendar vsem dostopni.

Mi lahko v podjetju Dominatus pomagajo tudi pri oglaševanju?

Seveda, v podjetju Dominatus bodo, če tako želite, poskrbeli tudi za Facebook in Google Ads oglaševanje ter vsebinski marketing.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice