E-Rasta d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 13591088
Matična št.:
8880131000
Transakcijski račun:
SI56 0215 0026 3750 268
Osnovna dejavnost:
M74.200 Fotografska dejavnost
Ustanovitelj:
Rado Stropnik, Helena Murko

Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija Photko, ki omogoča uporabnikom, da sami posnamejo kakovostne fotografije za biometrične osebne dokumente kar preko pametnih telefonov ali tablic. Aplikacija v realnem času vodi uporabnika skozi postopek zajemanja fotografije in zagotavlja, da so izpolnjeni vsi potrebni standardi za biometrično fotografijo.

Poleg tega je podjetje E-RASTA razvilo tudi storitev Verified by Photko, ki omogoča oddaljeno biometrično identifikacijo in prepoznavanje na osnovi biometrične fotografije in osebnega dokumenta. Ta storitev ima velik potencial pri procesih KYC (know your customer), kjer se zahteva visoka stopnja zaupanja in preverjanje identitete uporabnika. Verified by Photko omogoča podjetjem, organizacijam in združenjem, ki ponujajo spletne in mobilne storitve, izvajanje hitrejših, varnejših in bolj udobnih postopkov preverjanja identitete uporabnikov kar preko spleta.

S svojimi inovativnimi tehnološkimi rešitvami, Photko in Verified by Photko, podjetje E-RASTA prispeva k optimizaciji procesov preverjanja identitete, zmanjšanju goljufij ter zagotavljanju visoke ravni varnosti in zaupanja pri izvajanju spletnih storitev.

Aplikacija Photko je nastala iz strasti do fotografije in želje po ustvarjanju rešitve, ki bi ljudem pomagala doseči najboljše fotografije za biometrične osebne dokumente. Helena Murko in Rado Stropnik, ustanovitelja podjetja, sta skozi dolgoletno prakso spoznala, da ljudje niso vedno zadovoljni s fotografijami, ki se uporabljajo za osebne dokumente. S tem v mislih sta ustvarila inovativno aplikacijo Photko, ki omogoča uporabnikom, da sami posnamejo kakovostne fotografije za biometrične dokumente preko pametnih telefonov ali tablic. Njuna vizija je revolucionirati proces pridobivanja biometričnih fotografij in zagotoviti visoko raven zadovoljstva uporabnikov.

Aplikacija Verified by Photko se je razvila kot nadgradnja aplikacije Photko, saj sta Helena in Rado ugotovila, da bi njuna tehnologija lahko bila uporabljena tudi za oddaljeno biometrično identifikacijo in prepoznavanje. Tako sta razširila svojo razvojno ekipo, ki je vključila napredne tehnologije umetne inteligence in matematične algoritme, da bi omogočila preverjanje identitete uporabnikov na daljavo.

Več informacij na www.photko.si ali www.verifiedbyphotko.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja E-Rasta d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-Rasta d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice