Tiskalniki in skenerji
23.03.2024 14:27

Deli z drugimi:

Share

Epson na ogled postavlja vitrino z osupljivimi personaliziranimi predmeti

Epson na sejmu Fespa 2024 premierno predstavlja svoj prvi ploski UV-tiskalnik za majhne natise (SC-V1000) in nov hibridni tiskalnik DTG (SC-F1000) vstopnega razreda.
Foto: EPSON
Foto: EPSON

Epsonova tema letošnje predstavitve na sejmu Fespa je personalizacija s pomočjo mikroproizvodnje. Podjetje na sejmu Fespa 2024 od 19. do 21. marca v Amsterdamu na razstavnem prostoru G20 v dvorani 12 razstavlja prodajno vitrino z osupljivo lepo oblikovanimi, barvitimi in vrhunsko natisnjenimi izdelki po meri.

“Letošnji sejem Fespa je namenjen prikazu, kako lahko Epsonova tehnologija digitalnega tiskanja z mikroproizvodnjo podpira podjetja pri izdelavi čudovitih izdelkov po meri, ki izboljšujejo naša življenja,” pravi Marko Đurić iz Epsonovega oddelka za komercialno in industrijsko tiskanje za Balkan in dodaja: “Različne prikazane tehnike tiskanja prikazujejo številne napredne prilagodljive aplikacije Epsonove ponudbe digitalnih tiskalnikov, vključno z najnovejšimi barvnimi sublimacijskimi tiskalniki, neposrednim tiskom na oblačila (DTG) in ultravijoličnimi (UV) tiskalniki za označevanje.”

Epson bo letos na svojem razstavnem prostor premierno predstavil svoj novi ploski UV-tiskalnik SureColor-V1000 A4 in tiskalnik SureColor-F1000 DTG vstopnega razreda.

Epsonov ploski tiskalnik SureColor-V1000 A4 UV je bil zasnovan za potrebe podjetij v panogi izdelave promocijskih izdelkov. SC-V1000 je zelo kompakten in cenovno dostopen tiskalnik, ki omogoča tiskanje na širok nabor podlag debeline do 70 mm, vključno z akrilom, polikarbonatom, PVC, aluminijem, kovino, poliestrom, peno, stirenom, lesom in kamnom, zato je idealen za izdelavo promocijskih in personaliziranih izdelkov. Novi ploski UV-tiskalnik SC-V1000 bo zanimiv za številna podjetja, od trgovcev na drobno, fotografskih studiev, proizvajalcev drobnega blaga do tiskarjev, ki delajo za e-trgovino, in upraviteljev atrakcij za obiskovalce, kot so tematski parki.

Epsonov tiskalnik SureColor-F1000 DTG je prvi tiskalnik na blago vstopnega razreda, ki lahko tiska neposredno na temne in svetle tkanine. Tiskalnik SC-F1000, ki dopolnjuje Epsonovo vodilno ponudbo hibridnih tiskalnikov DTG in DTF (Direct-to-Film), bo še posebej zanimiv za ljubitelje mode, trgovce na drobno in podjetja, ki potrebujejo stroškovno učinkovito rešitev s prilagodljivostjo za tiskanje na različne vrste tkanin. SC-F1000 je edini tiskalnik v svoji kategoriji, ki vključuje belo črnilo, kar mu omogoča tiskanje neposredno na temna oblačila in na folijo. To proizvajalcem omogoča tiskanje na številne izdelke, kot so majice, kapuce, torbe, jopice in blazine, ter je idealen za podjetja, ki zagotavljajo hiter tisk v trgovinah.

Poleg tiskalnika SureColor-F1000 bo na razstavnem prostoru z oznako G20 razstavljen tudi Epsonov nedavno predstavljeni hibridni tiskalnik DTG SureColor F2200, ki je bil zasnovan za zagonska podjetja ali podjetja s srednje velikim obsegom poslovanja, ki potrebujejo visoko stopnjo prilagodljivosti, natančnosti in hitro tiskanje. SureColor F2200 je zasnovan za izdelavo zapletenih vzorcev na različnih oblačilih in uporablja Epsonovo napredno tehnologijo tiskalne glave PrecisionCore MicroTFP, ki zagotavlja hitrejše tiskanje in obdelavo podatkov, kar pomeni do 25-odstotno povečanje produktivnosti v primerjavi s predhodnikom, hkrati pa ohranja izjemno visoko kakovost tiska.

Na Epsonovem razstavnem prostoru na letošnjem sejmu Fespa bo na ogled tudi Epsonov nedavno predstavljeni 17-palčni tiskalnik za fotografsko in likovno produkcijo. Novi SureColor-P5300 združuje napredno tehnologijo tiskalnikov Epson SC-P700/P900 s prilagodljivostjo in produkcijskimi zmogljivostmi tiskalnika Epson SC-P5000 ter je zasnovan za potrebe profesionalnih fotografov, uporabnikov s področja drobne umetnosti, oblikovalskih agencij in fotografskih studiev. Tiskalnik SC-P5300 ponuja izjemno kakovost natisa zaradi doslednosti in natančnosti Epsonove tehnologije tiskalne glave Micro Piezo, skupaj z optimiziranim barvnim razponom in črnilom UltraChrome Pro10 z vijolično barvo, ki je del standardne opreme. Tiskalnik ponuja tudi izboljšano črno prevleko (BEO) in način oglene črnine za zagotavljanje najvišje gostote črne barve ter izboljšanega kontrasta, boljših barvnih tonov in zmanjšanje porjavelosti na temnih območjih na sijajnih medijih.

Na razstavnem prostoru bodo letos na ogled še drugi produkcijski tiskalniki, in sicer:

  • Epsonov kompaktni sublimacijski tiskalnik SC-F100 A4, ki je zasnovan za razširitev poslovnih priložnosti z visokokakovostnim tiskom na široko paleto daril in promocijskih izdelkov. Visoka raven kakovosti in doslednosti natisov je dosežena z Epsonovo tiskalno glavo PrecisionCore MicroTFP in preglednico LUT, ki je zasnovana za promocijsko blago in darila ter trde podlage.
  • Epsonov prvi 24-palčni sublimacijski tiskalnik z barvilom – SC-F500 – razvit za pomoč promocijskim hišam, fotolaboratorijem, proizvajalcem oblačil in kopirnicam, da s prilagodljivim in kakovostnim tiskom povečajo izbiro za stranke.
  • Nedavno predstavljeni 44-palčni šestbarvni sublimacijski tiskalnik SC-F6400H, ki podjetjem omogoča širitev na nove trge, saj lahko z razširjenimi nabori črnil dosežejo širši barvni razpon z oranžno in vijolično barvo, zmanjšajo zrnatost s svetlo cian in magento ali natisnejo prave fluorescentne barve s fluorescentno rožnato in rumeno barvo.

Marko Đurić je zaključil: “Veliko malih in srednje velikih podjetij uporablja Epsonovo tehnologijo digitalnega tiska za izdelavo in prodajo edinstveno oblikovanih, zelo zaželenih in personaliziranih izdelkov, zato bomo letos na našem razstavnem prostoru prikazali veliko lepih primerov teh izdelkov.  Razstavni prostor bo predstavljen kot izložba s številnimi barvitimi primeri personaliziranih in promocijskih predmetov, od po meri oblikovanih majic, fotografij in platnenih aplikacij do po meri izdelanih zvezkov, ovitkov za telefone, magnetkov, podstavkov in steklenic za vodo.”


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EPSON
Za več informacij so vam na voljo pri EPSON
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EPSON? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več