Računalništvo, telefonija
07.02.2017 06:22

Deli z drugimi:

Share

Nostalgiki pozor. To je najboljša retro brezžična tipkovnica za vas!

Zanimanje za klasično tipkovnico z brezžično tehnologijo Lofree je nadvse visoko!
Zanimanje za klasično tipkovnico z brezžično tehnologijo Lofree je nadvse visoko!

Retro je spet v modi. Kombinacija starih tehnologij z moderno je namreč med uporabniki računalnikov vse bolj zanimiva, posledično pa seveda narašča tudi povpraševanje. Če so vam klasične tipkovnice starih mehanskih strojev pri srcu oziroma so vam zanimive, imamo dobro novico za vas. Skupina zanesenjakov je namreč pripravila koncept mobilne tipkovnice Lofree, ki združuje obliko starih mehanskih pisalnih strojev in sodobno tehnologijo brezžične tipkovnice.

Nadvse zanimiva mehanska tipkovnica Lofree je na voljo v različnih barvnih odtenkih, brezžično pa se lahko poveže z operacijskimi sistemi iOS, Android, Windows in MacOS. Poleg tega jo lahko brezžično povežemo s kar tremi napravami hkrati in ponuja možnost osvetlitve ozadja, kar pomeni, da jo lahko uporabljamo tudi v temnejših prostorih. Tipkovnica skupno ponuja kar tri različne barve osvetlitve ozadja. Tipke novosti so lepo oblikovane in ergonomične in so primerne tudi za okolja, kjer je tišina zaželena, saj tipke pri tipkanju ne proizvajajo klasičnega zvoka »klik«. Kljub temu verjamemo, da bodo številni uporabniki nad tem nadvse navdušeni. Čeprav tipkovnica razpolaga z brezžično tehnologijo, jo lahko po potrebni z računalnikom povežemo tudi z uporabo kabla.

Zanimive klasične tipkovnice z brezžično tehnologijo Lofree vsaj zaenkrat še ni mogoče kupiti, inovatorji pa vsaj zaenkrat še niso razkrili, kdaj bo ta naprodaj in kakšna bo njena maloprodajna cena. To pa še ne pomeni, da ne morete biti med prvimi, ki bodo lahko to nadvse zanimivo tipkovnico preizkusili v praksi. Na spletni strani http://www.lofree.co/ namreč vnesete vaš elektronski naslov, z malo sreče pa bo tipkovnica lahko vaša. Inovatorji bodo namreč kmalu 20 srečnežem podarili prve primerke njihove inovativne tipkovnice Lofree.

Čeprav trenutno še ni znano, kdaj bomo klasično tipkovnico z brezžično tehnologijo Lofree lahko kupili v prosti prodaji, poznavalci verjamejo, da se bo to zgodilo kmalu. Zanimanje za tovrstni izdelek je namreč na spletu zelo visoko, saj gre za edinstven izdelek brez primere.


Prijavi napako v članku