APPOTEKA d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 38913739
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
3497623000
Transakcijski račun:
SI56 1010 0004 6286 261
Osnovna dejavnost:
J62.010 Računalniško programiranje
Ustanovitelj:
Sašo Dević, Peter Brenko, Matevž Karun

B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, podobno B2C. V ta namen so ponudniki prodajnih platform prilagodili svojo ponudbo, nekateri uspešno, nekateri ne. B2B prodaja ima veliko bolj poglobljene zahteve kot B2C, kot na primer potreba po upravljanju kompleksnih cen, dodeljevanja zaloge v več skladiščih in podobno. Torej, če razmišljate o digitalni platformi B2B, je pomembno, da izberete platformo, ki se spozna na zapletenost B2B sistema, kot na primer platformo Shopamine podjetja APPOTEKA, razvoj spletnih aplikacij, d.o.o.

Shopamine je platforma, ki zagotavlja varno in robustno okolje za postavitev spletne strani, spletnega kataloga in spletne trgovine. Deluje kot storitev v oblaku in omogoča, da se nemoteno ukvarjate s prodajo. Za tehnologijo in vzdrževanje pa poskrbijo strokovnjaki podjetja Appoteka.

appoteka-razvoj-aplikacij

Vaši partnerji že kupujejo po spletu

Z B2B spletno trgovino boste vašim partnerjem omogočili, da kupujejo vaše izdelke na spletu, in številne druge ugodnosti za vaše podjetje. Predstavljajte si, da vaše stranke, trgovci ali distributerji vidijo svoja spletna in nespletna naročila na enem mestu, upravljajo z njimi, vidijo svoje cene in razpoložljive promocije. Tudi vi boste občutili prednosti B2B spletne trgovine: večja učinkovitost, povečana prodaja in izboljšana uporabniška izkušnja.

S Shopamine B2B imate na voljo vsa potrebna orodja za ustvarjanje z geslom zaščitene kataloge izdelkov, izbrane izdelke po dogovorjenih cenah, hkrati pa partnerjem ponudite uporabniško izkušnjo značilno za B2C spletne trgovine:

  • Brezhibna uporabniška izkušnja na vseh napravah in velikostih zaslonov
  • Omogočite preprosto in učinkovito iskanje z urejanjem navigacije in iskalnika
  • Omogočite filtriranje izdelkov po atributih, ceni, blagovni znamki in kategoriji
  • Oblikujte različne strani: splošne vsebinske, o podjetju, s pogostimi vprašanji in odgovori, in strani s predstavitvijo blagovnih znamk
  • Ponudite B2B in B2C trgovino na enem mestu

Rezervirajte si brezplačen posvet o izzivih, ki jih lahko rešite s Shopamine.

Z digitalizacijo in avtomatizacijo prodajnih procesov boste zmanjšali možnost napake pri obdelavi in skrajšali čas naročanja. Vaši ekipi boste prihranili čas, ki ga lahko porabijo za obdelavo večjega števila naročil.

  • Omogočite preprosto naročanje in poslovanje – odprite račun novemu partnerju in fiksirajte podatke kot so ID za DDV in naslov
  • Ustvarite plačilo in dostavo glede na dogovorjene pogoje
  • Nastavite pravila za prikaz načinov plačil in dostave
  • Omogočite ponovni nakup iz zgodovine nakupov

Shopamine ima že pripravljene integracije z lokalni ERP programi kot so Pantheon, Metakocka, Kopa, iCenter, Apollo … Po zaslugi Shopamine API vmesnika vam lahko po želji integrirajo kateri koli ERP program. Na voljo je tudi bogata paleta orodij, ki omogočajo različne načine in pristope k B2B prodaji: nastavite minimalno ali maksimalno količino nakupa, pregled nad prodajo posameznega poddistributerja, terenska prodaja s skenerjem BAR kod na vaši mobilni napravi …

B2C in maloprodaja

Kaj so prednosti B2C spletne trgovine? Ni potrebe po fizični prisotnosti in stroškov povezanih z vodenjem fizičnih trgovin, hitrejše zbiranje podatkov za uspešnejšo prodajo, več poslovnih priložnosti in prilagajanje tehnik trženja.

Shopamine omogoča integracijo lokalnih ponudnikov elektronskih plačil in najpogosteje rabljenih ERP programov. V primeru tehničnih in marketinških vprašanj so vam na podpora@shopamine.com kadar koli na voljo njihovi strokovnjaki. Slednji so do potankosti osvojili vsa znanja, potrebna za vzpostavitev prodajno uspešne spletno trgovino. S pomočjo Shopamine programskega vmesnika lahko integrirate tudi zunanja orodja. Z Zapier integracijo lahko povežete Shopamine z več kot 1500 spletnimi aplikacijami za marketing, prodajo in avtomatizacijo poslovnih procesov.

Prodajajte izdelke drugih dobaviteljev

Svojo spletno trgovino lahko spremenite tudi v marketplace, kjer lahko prilagodite svoje prodajne strategije z izdelki zunanjih dobaviteljev. Shopamine Marketplace platforma omogoča povezovanje z dobavitelji in odjemalci. V Shopamine sistem je integrirano že več kot 30 lokalnih dobaviteljev (Techtrade, Avtera, Elkotex, Colby …). Bi radi dodali dobavitelja, ki ni na seznamu podprtih? Kontaktiraje ekipo Shopamine, ki vam bo brezplačno dodala novega dobavitelja in uvozila seznam artiklov z njihovimi cenami in vsemi izbranimi atributi.

Več o podjetju Appoteka in platformi Shopamine lahko izveste na njihovi spletni strani.

Rezervirajte si brezplačen posvet o izzivih, ki jih lahko rešite s Shopamine.


Deli z drugimi:
Share