XENON FORTE d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 28449711
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5322537000
Transakcijski račun:
SI56 0313 4100 5788 136
Osnovna dejavnost:
J62.020 Svetovanje o računalniških napravah in programih
Ustanovitelj:
Ciril Kraševec

Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost.

Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte Montenegro in Xenon forte d.o.o. Sarajevo skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI, Plustek in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

Dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Podjetje Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner.

Podjetje Xenon forte je partner korporacije Kyocera na omenjenih trgih tudi na programu keramičnih gospodinjskih proizvodov. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program profesionalnih in knjižnih skenerjev proizvajalcev Plustek ter CZUR.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja XENON FORTE d.o.o.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice