SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 19632703
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
2147483647
Transakcijski račun:
SI56 0310 0100 2920 639
Osnovna dejavnost:
M73.200 Raziskovanje trga in javnega mnenja
Ustanovitelj:
Samsung Electronics Austria GmbH

Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na vrhunskih produktih in storitvah, jim omogoča, da vsako leto sedijo na tehnološkem prestolu.

Nepredstavljiv uspeh na mobilnem področju

Ključ do večinskega deleža na trgu mobilnih pametnih naprav je nenehen razvoj in neustrašnost do inovativnega ustvarjanja. Samsung ohranja primat z vrhunskimi pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki, ki ne poznajo kompromisov.

Več kot desetletje raziskav je vesoljno linijo izdelkov Galaxy opremilo z najnovejšo omrežno tehnologijo 5G, varnostno zaščito Samsung Knox, tehnologijo plačevanja Samsung Pay in storitvami Samsung Health in Bixby. Blagovna znamka Galaxy vsako leto preseže vsa pričakovanja in postavlja nove standarde v svetu mobilne komunikacije.

Samsung si upa premikati meje mogočega. S tehnologijo prepogljivih telefonov so naznanili prihodnost. Krovna modela Galaxy Fold in Galaxy Z Flip sta le začetek in predstavljata novo dobo pametnih telefonov.

Samsung GAlaxy S21

Prehod na omrežje 5G

Vizija uspeha pri Samsung Electronics Co. pa se ne ustavi pri pametnih napravah, ampak širi svoja obzorja v digitalni svet medmrežja. Utirajo pot 5G tehnologiji, ki jo želijo standardizirati pri vseh Samsung napravah in storitvah.

Bogate izkušnje in zaupanje strank jim dajejo prednost pri vodenju novih tehnologij na svetovnem trgu. Kot prvi na svetu so leta 2019 lansirali 5G omrežje v Južni Koreji. Uspeh so ponovili leto kasneje na Japonskem, kar pa je le začetek njihove širitve na ostale svetovne trge.

Potrošniška elektronika

Samsung nadaljuje svoj pohod v svet potrošniške elektronike in gospodinjskih aparatov. Linija pametnih televizorjev prinaša inovacije, ki napovedujejo prihodnost. Leta 2016 so začeli s pametno televizijo, ki so jo uporabniki označili za televizijo z najlepšo sliko v svojem cenovnem razredu. Leto kasneje so predstavili edinstveno zasnovo ukrivljenih televizorjev in razširili svojo ponudbo UHD televizorjev.

Igranje iger_Samsung Neo QLED in QLED TV

Njihov cilj je trg preplaviti s pametnimi televizorji s 100 % barvnim volumnom.
Ideologi pri Samsung Electronics Co. so pri svojem delu neizprosni. Na področju gospodinjskih aparatov so predstavili pametni hladilnik FamilyHub s funkcijo slušnega zaznavanja ukazov. Pralni stroj AddWash so opremili s tehnologijo istočasnega pranja dveh različnih tkanin. Klimatska naprava WindFree pa hladi brez pomoči neposrednega pihanja.

Prodirajo tudi na trg medicinske opreme z izdelki, primernimi za uporabo v radiologiji, CT diagnostiki in diagnostiki plodov med nosečnostjo.

Več najdete na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice